Skocz do zawartości
Fidel

Psp

Rekomendowane odpowiedzi

MiMa napisał(a):

Jeszcze mam taki mały problemik odnośnie zakupu plejacza B-) .

Często zdarza się, że padają? Bo kupując nówke będe musiał wydać prawie 800zł :-| . Natomiast na allegro ceny już są dużo lepsze.

No ja tam nie wiem , ale w takim stanie wyświetlacz to bym nie chciał mieć :? I ponoć od "Normalnego uzywania" taaaa jasne. Ja jakoś nie mam żadnych rysek, a tez uzywam normalnie :)

A juz tak odbiegając od Twojego tematu, pragne Was przestrzec. Nie kupujcie czasem Ridge Racer'a 2! :angry: :angry: Pare dni temu miałem przyjemność/nieprzyjemność obcować z grą. Uruchamiając wita nas IDENTYCZNE menu, plansze, samochody, trasy jak w Ridge 1!! Toć to KPINA. ponoć w PSX pisali że jakieś tam nowe samochody są i że jakaś tam trasa. Z tymże koleś również napisał , że przeszedł 3 ligi i nie zauważył różnicy praktycznie miedzy 1 a 2 (a już przegięciem jest ocena 7+ dla takiego odgrzewanego gniota :? )

Lenistwo programistów jest po prostu nie do zaakceptowania :?

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MiMa napisał(a):

Jeszcze mam taki mały problemik odnośnie zakupu plejacza B-) .

Często zdarza się, że padają? Bo kupując nówke będe musiał wydać prawie 800zł :-| . Natomiast na allegro ceny już są dużo lepsze.

Ja czekam na promocje w jakims mediamarkcie,avansie czy innym szrocie. Co jak co , ale psp to nie wv golf :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MiMa napisał(a):

Ja się chyba nie doczekam promocji w tych szrotach ( Ty chyba zresztą tez :lol2: ). Cóż będe się czaił na allegro. Teraz często poza domem jestem, zatem psp jak znalazł :lol: .

Jakis czas temu miałem w olsztynskim MM promocje juz na psp, tylko niestety nie mialem pieniazkow. Wiesz , ja jednak wole poczekac, niz kupic truchło i miec potem problemy:P PS2 kupiłem na allegro, ale badzmy szczerzy, co moze sie w nim popsuc oprocz lasera? A im nowsze konsole tym wieksze z nich "padaki"^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koledzy

Wyszło nowe FM 2.71 SE-A i SE-B oraz SE-B2 ;)

Jest to takie 1.5, ale lepsze [;

Otóż - na 1.5 aby odpalić gry (z karty) trzeba devhooka, potem przy zmianie gier twardy reset konsoli jest konieczny

Przy tym sofcie gry ładujemy prosto z folderu game bez zbędnych programów

Dwa - soft ten jest dużo nowszy, ulepszony, mozna zmienić tapety (bez programów), jest wbudowana przeglądarka, i dużo dużo rzeczy

Moje PSP będzie już za 2 dni i zamierzam zamienić 1.5 na owy soft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FoX 13 napisał(a):

koledzy

Otóż - na 1.5 aby odpalić gry (z karty) trzeba devhooka, potem przy zmianie gier twardy reset konsoli jest konieczny

Dwa - soft ten jest dużo nowszy, ulepszony, mozna zmienić tapety (bez programów), jest wbudowana przeglądarka, i dużo dużo rzeczy

Nieprawda B-) B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FoX 13 napisał(a):

koledzy

Ale gadasz bzdury kolego. Ja mam zakładke Return to 1.5 i nie muszę robić żadnych restartów itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy macie jakiś spis gierek na jakim procku chodzą? 222/333. Bo ostatnio uruchamiam Scooby Doo i jakoś mi chaczy. Przestawiłem na 333 i już chodzi lux :) Tak samo dziś przestawilem grając w NFS Carbon Own The City. I też wyraźnie gra jest płynniejsza i przez to milsza.

A może pochwalcie się czy macie ustawione na 222 czy 333?

Na 333 ponoć wiecej baterii zżera?

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_, humax5400 i reszta - bardzo Was przepraszam, wprowadziłem w błąd. A raczej ktoś mnie - no tak to jest jak się mówi, a konsoli nie ma ;)

Teraz dwie sprawy :

1. Moge Was prosić o opis, jak zmieniacie gry poprzez Deva ? oraz jakiego używacie ? 0.46 ? Może mógłbym prosić o linki z tutorialem jak to zainstalować a potem jak wrzucać gry

2. Nie zmieniam jutro PSP na nowy soft, jednak póki co nie warto, tym bardziej, że napisaliście, że żadnych resetów nie trzeba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

humax dzieki za PW ;)

Nigdzie nie ma porządnego tutoriala do Devhooka, eh ;/ Ale mniej więcej wiem co i jak, jutro się okaże w praktyce :P

lukk już pytał i ja ponowie pytanie - czy procesor ustawiony na 333 coś zmienia ? Szybciej bateria się ładuje, możliwość przegrzania czy coś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na cos uważac szczegolnie biorac teraz psp? Dawno dawno temu wystarczylo tylko popatrzec za martwymi pixelami, zmienilo sie cos?:>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leborg napisał(a):

Na cos uważac szczegolnie biorac teraz psp? Dawno dawno temu wystarczylo tylko popatrzec za martwymi pixelami, zmienilo sie cos?:>

Zmieniło :

1. Jeżeli kupujesz nową bierz z softem 2.5/2.6/2.71 ... innych nie bierz (no chyba że odrazu 1.5)

2. Jeżeli nie kupiłeś z softem 1.5 ... z tyłu po otwarciu klapki od UMD sprawdź czy w górnym prawym roku laminatu nie masz napisów(przyjrzyj się dokładnie bo mogą wystawać lekko spod blaszki -> czemu itp. pytania kieruj na fora specializujące się tym ... albo poczytaj takowe)

3. Zawsze sprawdź przed zakupem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedz.

Niestety w w mm i empiku mają tylko basepacki, w dodatku z lekko chorą ceną... Nie wiadomo czy szykuje sie jakas promocja w MM na psp, raczej na ps2....:( Chyba bede musial sie rozgladac za uzywaną na gwarce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA VCS wg mnie : dobra gra, ale to wszystko już było, tylko to że misję są inne i ogólnie fajnie się gra, ale bez rewelacji. Jest to normalne Vice City, z inną historyjką(miasto itp. jest takie same, różni się drobnymi detalami). Ale jakby nie patrzeć i tak jest to czołówka gier na PSP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już jestem posiadaczem PSP :)

Ah... panowie, co tu dużo pisać, kto ma ten wie :) Kto nie ma niech żałuje

Wyświetlacz, gry, no wszystko POWALA.

Póki co grałem w Wipeouta, Spidermana i Tekkena (wiadomo chyba, co najlepsze ? :P) teraz zamierzam w GTA, DBZ, Daxtera i wieeele i wiele innych, bo przecież tyle gier na PSP jest...

Wielkie dzięki dla humaxa, dzięki któremu za 1 razem odpaliłem Tekkena poprzez Devhooka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:]

z czystym sercem polecam wszystkim fw 2.71 SE B3:]

full wypas wszystko czego mi bylo trzeba jest tam a nawet wiecej

modzik na 333 tez jest dostepny

GTA VSC jest gitt fajna gierka troche odgrzewany kotlet ale nowe story jest:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi