lukk_ Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Właśnie wiem, ze trzeba tam zrobić małego moda [; . Folia pogarsza obraz, a na visorze jest cacy ^^ . Że co?? A widziałeś w ogóle psp z folią? Jak dla mnie dobrze położona folia i NIE WIDZISZ czy jest ona tam czy nie :) Dla mnie Visor pogarszał jakość, a to przez to, że czasami na ekranie tworzyło się coś jak hmmmm. Wiesz jak wygląda tłusta kałuża (np. z dodatkiem oleju etc)?? Właśnie chodzi mi o takie jakby "okręgi". Mnie to wkurzało osobiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Skoro mówię, że gorsza, to chyba widziałem, nie :huh: . Dla mnie Visor pogarszał jakość, a to przez to, że czasami na ekranie tworzyło się coś jak hmmmm.Hyyym, u mnie nie me takiego czegoś ;X . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Ma ktoś może zboję i visora razem ;] . Czy może lepiej zbroja i hori B-) . Właśnie wiem, ze trzeba tam zrobić małego moda [; . Folia pogarsza obraz, a na visorze jest cacy ^^ . Skoro mówię, że gorsza, to chyba widziałem, nie To po co się w ogóle pytasz jak jesteś najmądrzejszy?? :angry: <_< A weź idz sobie. Na drugi raz nie pytaj. :? I chyba jednak nie widziałeś dokładnie albo masz coś z oczami bo folia NIE POGARSZA obrazu. Chyba że jest nieumiejetnie nałożona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Eeee.. To mi pojechałeś :lol: . Na skizo też piszą, że troszkę pogarsza, więc nie wiem kto tu ma problemy ze wzrokiem ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) MiMa śmiem twierdzić, iż nie masz racji. Folia Hori - cóż to takiego ? Folia za 15zł, folia polecana, NAJBARDZIEJ polecana w gronie graczy PSP, folia, z której cieszą się miliony Visor - cóż to takiego ? Prawie jak wyżej, jedynie jest to inna firma, troche inna folia, która ze zbroją się nie zgrywa... Polecić można i to i to, obydwie folie są rewelacyjne, ale nigdy się nie zgodze, że pogarszają obraz, albo Hori albo Visor Edit Faktycznie, źle troche pojmowałem pojęcie tego sprzętu, nie przyjrzałem się zdjęciom... [; thx Edytowane 21 Listopada 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Visor to folia? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A ja od paru dni uzywam PSP tylko w jednym celu: ogladam sobie odcinki wszystkich zaleglych seriali :D Odcinek jak jade na miasto i odcinek jak wracam, powiem wam, ze wypasiona opcja, wkrecam sie duzo bardziej niz sie spodziewalem. Jednak sluchaweczki dokanalowki daja rade. A z seriali polecam Masters of Horror, 2 sezon na razie mnie masakruje (oczywiscie dla fanow grozy ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abruzzi Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 yo mysle nad zakupem psp i sluzylby mi po duzej czesci do odtwarzania muzyki, co sklonilo mnie do rozkminki - w kieszeni toto sie nie miesci, wiec jak nosicie go w plecaku i sluchacie muzyki to jak prowadzaicie sobie kabel ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 A ja od paru dni uzywam PSP tylko w jednym celu: ogladam sobie odcinki wszystkich zaleglych seriali :DPytanko natury technicznej - jakim programem konwertujesz avi? I do jakiego formatu? Do pmp czy mpg4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak z napisami to najpierw je montuje na sztywno AVIRecomp'em a potem w 3GP Coverter na 29fps/768kbps/128stereo i jazda. Przerabia na mp4 i z 350MB robi sie okolo 250-280MB. Czyli spokojnie 6 odcinkow wejdzie. Albo 3 filmy, ale seriale lepiej bo nie trzeba przerywac w srodku a nawet jesli to nie boli tak jak przerwany film ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Zamierzam kupic niedlugo psp, i bylbym wdzieczny gdybyscie odpowiedzili mi na pare nurtujacych mnie pytan :) Z jakim softem najlepiej brac konsolke zeby zrobic jak najlatwiej downgrade do 1.50? Przy jakiej wersji potrzeba gta do zrobienia downgrade'u? Czy przy innych wystarczy byle jaki dysk umd? Czym rozni sie 1.50 od 2.71se i ktory lepiej wybrac jako nowy uzytkownik psp? ps http://allegro.pl/item142763677__sony_ms_p...5_lat_fvat.html Wyglada na oryginal, zgodzicie sie ? <: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackbird96 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Hej, Kupiłem nowiuteńką konsolke, na allegro za 750zł z dwuletnią gwarancją. Koleś dodaje grę za 60zł :-P Kupiłem do tego Karte Sony 1GB orginałke na promocji za 83zł. Aukcja fajna bo wszystko opisane jaki ma soft i płyte główną, a zresztą tanio(PSP wychodzi 690zł). Soft 2.6, płyta IC6001, więc Downgrade możliwy. http://www.allegro.pl/item144626253_konsol...lata_g_gra.html - KONSOLA(690ZŁ) Z GRĄ(60ZŁ) http://www.allegro.pl/item143411531_sony_p...eed_tanio_.html - KARTA PAMIĘCI 83ZŁ! RE UP: GTA jest potrzebne do 2.5, 2.6, lecz ja nie uzywam GTA, gdyż każdy robi Upa do 2,71 i 1.5. Edytowane 24 Listopada 2006 przez Blackbird96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Zamierzam kupic niedlugo psp, i bylbym wdzieczny gdybyscie odpowiedzili mi na pare nurtujacych mnie pytan :) Z jakim softem najlepiej brac konsolke zeby zrobic jak najlatwiej downgrade do 1.50? Przy jakiej wersji potrzeba gta do zrobienia downgrade'u? Czy przy innych wystarczy byle jaki dysk umd? Czym rozni sie 1.50 od 2.71se i ktory lepiej wybrac jako nowy uzytkownik psp? ps http://allegro.pl/item142763677__sony_ms_p...5_lat_fvat.html Wyglada na oryginal, zgodzicie sie ? <: Ad1. Byle jaki byleby był DO 2.71. No i płyta niższa niż TA-082 Ad2. Juz nie potrzeba :) Ad3. Tak. Wystarczy demo potem trzymac w UMD Ad4. To i to ponoć dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 co do 1.50 i 2.71se to zeby miec 2.71se najpierw mosisz zejsc do 1.50:] ja polecam wszystkim 2.71SE jest wypasny i nie 3a nic kombinowac devhookow wlanczac nawet UMD w napedzie jest niepotrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Warto inwestowac w konsolke z softem 2.81 czy to tak średnio na jeza?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Chyba nie bardzo, nic on nie daje z tego co mi wiadomo oprocz tego ze zalatali jakies dziury zeby nie odpalac homebrew ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Warto inwestowac w konsolke z softem 2.81 czy to tak średnio na jeza?;]Jak stać Cię na orginalne gierki to czemu nie [; . btw. Ja sobie teraz prison break'a męcze w autobusie w drodze do szkoły. O dziwo da się oglądac, a na dodatek ogląda się bardzo przyjemnie :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja młuce Lego Star Wars xD Omg ;P jak jesteście fanami serii to MUSICIE zagrać :P Grałem w Def Jama, oj nie ... jakoś mnie to nie bawi Tekken zawsze się przydaje w wolnych chwilach Dragon Ball - nudzi się w połowie, ale bardzo fajna gra GTA VCS - no cóż, ambitna gierka ale nie moge się zmusić ;) ale polecam Pro Evolution Soccer 5 - tego nie wywalam z kart w ogóle ;) Super jest, nie wiem jak wszystkie Fify, ale będzie jeszcze czas spróbować Daxter także polecam Locoroco - hah ;) muzyczka jest najlepsza, ale gra mi się nudzi szybko, mimo to niedługo znów pogram To tak w skrócie o grach, w które grałem (nie wszystkie wymieniłem) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Chyba nie bardzo, nic on nie daje z tego co mi wiadomo oprocz tego ze zalatali jakies dziury zeby nie odpalac homebrew ;]Tzn w ogole nie odpale zadnego hb? Nie chodzi mi wcale o gierki z karty pamieci, bardziej interesują mnie filmy/mp3 i emulator n64... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Filmy/mp3 odpalisz ale nie przez hb, a emulatora narazie tez nie bardzo, chyba ze cos sie zmienilo ostatnio a ja nie wiem o tym [; ps @ Jest jakas specjalna przyczyna dla ktorej tak wypytujesz o 2.81? Jesli nie to bierz 2.71 nic nie tracisz a mozliwosci masz duzo wiecej. Edytowane 28 Listopada 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Bo mam mozliwosc kupna zestawu psp 2.81+1gb+mnóstwo bajerów za małe $ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 No to aktualnie nie warto :) Niestety 2.81 to w dema od Sony można grać, HB nie odpalisz, żadnych ISO... najwyższy soft (z tego co wiem) to 2.71, z którego da radę zejść. I takie max szukaj... a faktycznie ta różnica cenowa jest tak duża jak piszesz ? :> Bo jeśli tak, to może warto, powinni kiedyś złamać 2.81 (ile było szumu, że 2.71 jest niezniszczalny ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Przyznam szczerze ze psp kupic zamierzam głownie dla emulatorów, jakos produkcje sony mnie nie przekonują. Dlatego jednak postanowiłem poczekać z zakupem....:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Grał ktoś w pes'a 6? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja czekam na Metal Gear Solid: Portable Ops :) to będzie coś A co do PES 6 zagram może w weekend, mam zamiar ściągnać po Sonicu A co, słaby ? że masz taką mine ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Bo 5 to troszkę qpka, w porównaniu do wersji pc, ps2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Filmik z Final fantasy cc Zapowiada sie sympatycznie. Btw, na dniach bedzie psp 1.5 z memorkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item144026708_sony_2...najtaniej_.html Strasznie tanio, jakaś lewizna, czy można kupować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 MiMa dla mnie 5 rewelacja, bije na głowe Fife na PSP, więc 6 bede sciagac :) boroveeK oryginał to nie jest, ale myśle, że warto. Poczytaj opinie tych co kupili to się przekonasz, ale oryginał to nie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wczoraj dolaczylem do grona posiadaczy psp :) Jestem juz po downgradzie do 1.5 z 2.71, a udalo mi sie go zrobic za jakims chyba dwusetnym razem :blink: Pechowy jakis jestem ale najwazniejsze, ze w koncu sie udalo :-P A i musze przyznac ze ta folia hori to swietna opcja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...