Skocz do zawartości
Fidel

Psp

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wiem, ze trzeba tam zrobić małego moda [; .

Folia pogarsza obraz, a na visorze jest cacy ^^ .

Że co?? A widziałeś w ogóle psp z folią? Jak dla mnie dobrze położona folia i NIE WIDZISZ czy jest ona tam czy nie :)

Dla mnie Visor pogarszał jakość, a to przez to, że czasami na ekranie tworzyło się coś jak hmmmm. Wiesz jak wygląda tłusta kałuża (np. z dodatkiem oleju etc)?? Właśnie chodzi mi o takie jakby "okręgi". Mnie to wkurzało osobiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może zboję i visora razem ;] . Czy może lepiej zbroja i hori B-) .

Właśnie wiem, ze trzeba tam zrobić małego moda [; .

Folia pogarsza obraz, a na visorze jest cacy ^^ .

Skoro mówię, że gorsza, to chyba widziałem, nie

To po co się w ogóle pytasz jak jesteś najmądrzejszy?? :angry: <_<

A weź idz sobie.

Na drugi raz nie pytaj. :?

I chyba jednak nie widziałeś dokładnie albo masz coś z oczami bo folia NIE POGARSZA obrazu. Chyba że jest nieumiejetnie nałożona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MiMa śmiem twierdzić, iż nie masz racji.

Folia Hori - cóż to takiego ? Folia za 15zł, folia polecana, NAJBARDZIEJ polecana w gronie graczy PSP, folia, z której cieszą się miliony

Visor - cóż to takiego ? Prawie jak wyżej, jedynie jest to inna firma, troche inna folia, która ze zbroją się nie zgrywa...

Polecić można i to i to, obydwie folie są rewelacyjne, ale nigdy się nie zgodze, że pogarszają obraz, albo Hori albo Visor

Edit

Faktycznie, źle troche pojmowałem pojęcie tego sprzętu, nie przyjrzałem się zdjęciom... [; thx

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja od paru dni uzywam PSP tylko w jednym celu: ogladam sobie odcinki wszystkich zaleglych seriali :D

Odcinek jak jade na miasto i odcinek jak wracam, powiem wam, ze wypasiona opcja, wkrecam sie duzo bardziej niz sie spodziewalem. Jednak sluchaweczki dokanalowki daja rade. A z seriali polecam Masters of Horror, 2 sezon na razie mnie masakruje (oczywiscie dla fanow grozy ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak z napisami to najpierw je montuje na sztywno AVIRecomp'em a potem w 3GP Coverter na 29fps/768kbps/128stereo i jazda. Przerabia na mp4 i z 350MB robi sie okolo 250-280MB. Czyli spokojnie 6 odcinkow wejdzie. Albo 3 filmy, ale seriale lepiej bo nie trzeba przerywac w srodku a nawet jesli to nie boli tak jak przerwany film ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam kupic niedlugo psp, i bylbym wdzieczny gdybyscie odpowiedzili mi na pare nurtujacych mnie pytan :)

Z jakim softem najlepiej brac konsolke zeby zrobic jak najlatwiej downgrade do 1.50?

Przy jakiej wersji potrzeba gta do zrobienia downgrade'u?

Czy przy innych wystarczy byle jaki dysk umd?

Czym rozni sie 1.50 od 2.71se i ktory lepiej wybrac jako nowy uzytkownik psp?

ps

http://allegro.pl/item142763677__sony_ms_p...5_lat_fvat.html

Wyglada na oryginal, zgodzicie sie ? <:

Edytowane przez Tha.Doggfather

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Kupiłem nowiuteńką konsolke, na allegro za 750zł z dwuletnią gwarancją. Koleś dodaje grę za 60zł :-P Kupiłem do tego Karte Sony 1GB orginałke na promocji za 83zł. Aukcja fajna bo wszystko opisane jaki ma soft i płyte główną, a zresztą tanio(PSP wychodzi 690zł). Soft 2.6, płyta IC6001, więc Downgrade możliwy.

http://www.allegro.pl/item144626253_konsol...lata_g_gra.html - KONSOLA(690ZŁ) Z GRĄ(60ZŁ)

http://www.allegro.pl/item143411531_sony_p...eed_tanio_.html - KARTA PAMIĘCI 83ZŁ!

RE UP:

GTA jest potrzebne do 2.5, 2.6, lecz ja nie uzywam GTA, gdyż każdy robi Upa do 2,71 i 1.5.

Edytowane przez Blackbird96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam kupic niedlugo psp, i bylbym wdzieczny gdybyscie odpowiedzili mi na pare nurtujacych mnie pytan :)

Z jakim softem najlepiej brac konsolke zeby zrobic jak najlatwiej downgrade do 1.50?

Przy jakiej wersji potrzeba gta do zrobienia downgrade'u?

Czy przy innych wystarczy byle jaki dysk umd?

Czym rozni sie 1.50 od 2.71se i ktory lepiej wybrac jako nowy uzytkownik psp?

ps

http://allegro.pl/item142763677__sony_ms_p...5_lat_fvat.html

Wyglada na oryginal, zgodzicie sie ? <:

Ad1. Byle jaki byleby był DO 2.71. No i płyta niższa niż TA-082

Ad2. Juz nie potrzeba :)

Ad3. Tak. Wystarczy demo potem trzymac w UMD

Ad4. To i to ponoć dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto inwestowac w konsolke z softem 2.81 czy to tak średnio na jeza?;]

Jak stać Cię na orginalne gierki to czemu nie [; .

btw. Ja sobie teraz prison break'a męcze w autobusie w drodze do szkoły. O dziwo da się oglądac, a na dodatek ogląda się bardzo przyjemnie :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja młuce Lego Star Wars xD Omg ;P jak jesteście fanami serii to MUSICIE zagrać :P

Grałem w Def Jama, oj nie ... jakoś mnie to nie bawi

Tekken zawsze się przydaje w wolnych chwilach

Dragon Ball - nudzi się w połowie, ale bardzo fajna gra

GTA VCS - no cóż, ambitna gierka ale nie moge się zmusić ;) ale polecam

Pro Evolution Soccer 5 - tego nie wywalam z kart w ogóle ;) Super jest, nie wiem jak wszystkie Fify, ale będzie jeszcze czas spróbować

Daxter także polecam

Locoroco - hah ;) muzyczka jest najlepsza, ale gra mi się nudzi szybko, mimo to niedługo znów pogram

To tak w skrócie o grach, w które grałem (nie wszystkie wymieniłem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie bardzo, nic on nie daje z tego co mi wiadomo oprocz tego ze zalatali jakies dziury zeby nie odpalac homebrew ;]

Tzn w ogole nie odpale zadnego hb? Nie chodzi mi wcale o gierki z karty pamieci, bardziej interesują mnie filmy/mp3 i emulator n64...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmy/mp3 odpalisz ale nie przez hb, a emulatora narazie tez nie bardzo, chyba ze cos sie zmienilo ostatnio a ja nie wiem o tym [;

ps @ Jest jakas specjalna przyczyna dla ktorej tak wypytujesz o 2.81? Jesli nie to bierz 2.71 nic nie tracisz a mozliwosci masz duzo wiecej.

Edytowane przez Tha.Doggfather

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to aktualnie nie warto :)

Niestety 2.81 to w dema od Sony można grać, HB nie odpalisz, żadnych ISO... najwyższy soft (z tego co wiem) to 2.71, z którego da radę zejść. I takie max szukaj... a faktycznie ta różnica cenowa jest tak duża jak piszesz ? :> Bo jeśli tak, to może warto, powinni kiedyś złamać 2.81 (ile było szumu, że 2.71 jest niezniszczalny ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj dolaczylem do grona posiadaczy psp :)

Jestem juz po downgradzie do 1.5 z 2.71, a udalo mi sie go zrobic za jakims chyba dwusetnym razem :blink: Pechowy jakis jestem ale najwazniejsze, ze w koncu sie udalo :-P A i musze przyznac ze ta folia hori to swietna opcja ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi