FoX 13 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 To teraz poradzisz sobie z górki ;) Na początek radze posiedzieć na owym sofcie i potem dopiero, za jakieś 2 tygodnie zrobić upgrade do 2.71 SE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tak tez planuje :) Poki co 1.5 mi pasuje. Btw mozna polskie czcionki w przegladarce ustawic? (post pisany na psp :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam! Wczoraj stałem się posiadaczem PSP w wersji 2.6 i od razu zdowngrade'owałem ją do 1.5. Pobawiłem się i dzisiaj z rana przeszedłem na 2.71 SE B -> 2.71 SE' -> 2.71 SE" i mam problem, otóż nie mogę uruchomić żadnego modułu OC. Wszystko inne mi śmiga, a jak próbuję instalować 2.71 SE-B VSH Overclocking module lub 2.71 SE-B Overclocking module v0.7 (innych nie znam) to mi wywala "The game could not be started. (80020148)" Wiecie może dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Sprawdz ustawienia w Recovery mode A tak poza tym, czemu nie masz softu SE-C ? :> rozumiem, że moduł OC to moduł do podkręcania procesora ? W SE-C są pluginy i m.in. wlasnie taki plugin możesz sobie dać (i wiele innych ;) typu mp3 z xmb). No i owy mod do kręcenia procka możesz uzywac w czasie gry ;P Tha.Doggfather z tego co wiem - nie da się, ale jest jakaś spolszczona przeglądarka - może ona umie ? ... Btw. Mam soft 3.01... emulowany :P Powiem tak - nic nowego.. ikonka do połączenia z PS3, jakieś tam bajery, wizualizacje w mp3 - ogólnie tyle. Aczkolwiek - trzymam ten soft, bo dzięki niemu tylko odpale nowe gry :) a soft ten emuluje nowym devhookiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Właśnie się do SE-C przymierzam, tyle że do niego trzeba znowu downgrade'ować konsole do czystego 1.5, a nie chce mi sie za bardzo. No ale trudno, co robić. Co do nowych biosów, wychodzą teraz tak często, bo Sony poprawia kompatybilność z PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Warto dokupywac pilota do sluchawek? Bo kupilem VP ale niestety bez pilota...Nawet nie wiem czy on sprawdza sie w praniu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ...z "fanowską" stronką, która udawała założoną przez dwóch przyjaciół, zagorzałych i bezinteresownych fanów PSP-ka... http://www.alliwantforxmasisapsp.com/ Stronka nie działa po zalaniu jej przez posty od oburzonych internautuów. Osoby odwiedzające tą stronkę odkryły że dziwnym trafem zarejestrowano ją na firmę reklamową. Dociekliwi gracze znaleźli na stronie tejże firmy zdjęcie gostka który udawał bezinteresownego miłośnika małej maszynki SONY na owej "fanowskiej" stronie. Zdjęcie zresztą szybko zniknęło po narobieniu szumu. Zrobiło się o tym głośno, a Federalna Komisja Handlu USA ostrzegła firmy przed takimi praktykami. Komentarz SONY: Myślę że próbowaliśmy być zbyt cwani... Tutaj ktoś zebrał posty "zachwyconych" użytkowników zanim zostały usunięte: http://www.ukresistance.co.uk/2006/12/sony...-blog-goes.html mam nadzieje ze nie bylo-otoz niby fanowska stronka psp na ktorej gracze wychwalali pod niebiosa psp ,okazala sie strona reklamowa sony i wielka sciema A niby takie fajne psp a sony nie moze sie obyc bez przekretow-Ds musi ich mocno bolec :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Firmware 3.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hej! Dołączyłem do grona posiadaczy PSP ;) Miał być DS Lite (było by niezłe połączenie z Wii) ale po dokładnej analizie gier na DSa wyszło że raczej mało co mnie zainteresuje. Jeśli chodzi o PSP to miałem grono znajomych, które cały czas namawiało mnie do zakupu tegoż ustrojstwa ;) Będzie Value pack 2.60 + karta 1GB ;) btw. od wczoraj możliwy jest downgrade z 2.80 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Gratuluje dobrego wyboru :-P PS Robil ktos juz update do 3.02 OE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ja bede robił za jakąs godzinke jak znajde ładowarke od psp :lol: Tzn ja zajmuje sie 3.02 OE-A. Problem w tym ze narazie nie mozna zmieniac czestotliwosci procka..... No i juz jest na pokladzie;] Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) ja tez mam 3.02 OE-A i wszystko jest gitt poza zmiana czestotliwosci procka:] niby sie da jakims pluginem ale jakos mi sie nie chcialo narazie kombinowac Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak sie da jak sie nie da? Ktorym plug-inem?^^ Daj mnie, bo burnout sie tnie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak wyjdzie plugin do zmiany czestotliwosci to tez na 3.02 OE-A przejde :-P Bo poki go nie ma to bez sensu, wiele gier na 222 tnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Tak, niestety to prawda. Dobrze ze narazie gram tylko w nfs'a z umd ^^ Burnout z memorki dziala całkiem niezle w iso, ale w cso o grze nie ma juz mowy. Dobrze ze breath of fire3 chodzi ok w cso ;> Ale w porownaniu z 1.5 [na ktorym operowalem wczesniej] jest super. Zero kombinowania [chociaz niektore gierki dalej wymagaja plytki w napedzie], i wiecej miejsca na karcie [brak dh] :mrgreen: No i przede wszystkim odpalanie klasyki z ps1. Jeszcze dzis mam zamiar przetestowac to na Residencie1 ;> Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jutro albo za pare dni bedzie sie juz dalo odpalac wiekszosc gierek z psxa bo zdolny programista odpowiedzialny za wiekszosc CF wydobyl emulator z obrazow gier na psxa rozprowadzanych przez sony:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 O, fajnie, dopiero się dowiedziałem o 3.02 :lol2: . Zmienie jak będzie zmiana częstotliwości procka [; . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 SOFT 3.02 OE - B lada chwila. No pięknie po prostu, mam nadzieje ze bede mogl na niego przeskoczyc bez downa.....;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja sprzedaje swojego sandiska 1gb i chce kupić coś 2gigowego ;X . Tylko na allegro pełno podróbek. Zna się ktoś i pomoże mi znaleźć orginał :lol: , im tańsze tym lepiej, ale musi być orginał :lol: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Równiez mam zamiar kupic po nowym roku karte 2gb. Tylko zastanawiam sie co jest nie tak z tymi podrobkami sony? Padają czesciej, czy gorszy odczyt jest? Ktos to wyjasni łopatologicznie?;> Resident Evil po prostu roxuje, naprawde ciesze sie ze kupiłem psp własnie w złotej erze emulatorów ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Najpierw jest gorszy odczyt, a potem pada ^^ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jest już 3.02 OE - B Niby moge zrobić update, ale na A troche gier ma problemy, więc powiedzcie co mi to daje prócz grania w gry z PSX ? i skąd bierzecie te gry ? ;X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Jest już 3.02 OE - B Niby moge zrobić update, ale na A troche gier ma problemy, więc powiedzcie co mi to daje prócz grania w gry z PSX ? i skąd bierzecie te gry ? ;X WARN [; . Gierki z psx za free będą na psp :rolleyes: ? eddddit: Na 3.02 oe - B nie ma chyba zmiany częstotliwości proca? Czekam na C :S . Edytowane 25 Grudnia 2006 przez MiMa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Nie ma chyba ;) ja gram na standardowych i gry nie tną :P Zaraz bede robił 3.02 OE-B A to pytanie było retoryczne - czy ze strony Sony czy ze sklepu xD Ok, jest 3.02 OE-B Ciekawe jak na tym gry pójdą [; Edytowane 25 Grudnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Rowniez mam. Teraz postaram sie odpalic silent hilla, jak tylko znajde plytkie;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ha, Prince of Persia poszedł ;X sukces roku - wcześniej nie chciał ;) tak trzymać, później pogram w inne Zastanawiam się czasem czy nie opchnąc PSP i kupić x360... miał ktoś z Was takie zamiary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 PSP w drodze, X360 w domu - najlepsze combo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zastanawiam się czasem czy nie opchnąc PSP i kupić x360... miał ktoś z Was takie zamiary ?Też bym tak chciał zrobić, ale trzeba dużo kasy dołożyć i gry musisz mieć orginalne :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Też bym tak chciał zrobić, ale trzeba dużo kasy dołożyć i gry musisz mieć orginalne :lol: . sprostowanie- No to chyba nie czytasz za bardzo forum o x360 lub szarej strefy-bo piraty to bolaczka microsoftu ,poniewaz wlasciwie kazdy moze sam zmienic firmware napedu x-a i grac na backup'ach - przypominam ze taka wymiana firmware jest niedozwolona B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No to przepraszam za błąd :oops: . Ale psp i tak na razie nie zmienie, bo zależało mi głownie na tym, aby było to przenośne urządzenie ( spędzam tereaz mało czasu w domu ) . Na wakacjach jak uzbieram kasę, to kto wie :? . Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops: :lol: . btw. ms znowu dało pupy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...