^goku^ Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Karta 4GB oryginalna? Jeśli nie powiedz jakiej firmy i jak się spisuje. Oryginalna, spisuje się bardzo dobrze. Żadna gra nie przycina... Więcej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Odpaliłem CoDa Roads To Victory Gasi ;D Fajny jest, fajny, samonaprowadzanie roxuje, tym bardziej że bez myszki ja NIE POTRAFIE grać Przydałby się jakaś fajna gierka, ale nie mam pomysłow w co grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Oryginalna, spisuje się bardzo dobrze. Żadna gra nie przycina... Więcej ;).Obsluga Alledrogo dobrala Ci sie do rzyci... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Obsluga Alledrogo dobrala Ci sie do rzyci... :( http://allegro.pl/item180733360_psp_3_10_o...30_okazja_.html Żeby nie było OT. @FoX 13 Polecam nowego Dragon Balla :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ^goku^ za co usuneli, za tą płytke dvd ? Ok, ja tego dragon balla sobie "załatwie" jak znajde go kurcze na jakimś torrencie ostatnio wprawdzie nie szukałem ale jakiś czas temu nie było :( jakbyś miał torrenta podrzuć link na pw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ^goku^ za co usuneli, za tą płytke dvd ? Ok, ja tego dragon balla sobie "załatwie" jak znajde go kurcze na jakimś torrencie ostatnio wprawdzie nie szukałem ale jakiś czas temu nie było :( jakbyś miał torrenta podrzuć link na pw ;) Jak ktos bedzie miec miesiac wolnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) ^goku^ za co usuneli, za tą płytke dvd ? Ok, ja tego dragon balla sobie "załatwie" jak znajde go kurcze na jakimś torrencie ostatnio wprawdzie nie szukałem ale jakiś czas temu nie było :( jakbyś miał torrenta podrzuć link na pw ;) Ta za tą płytkę a raczej kilka płytek :?... Ostatnio pograłem trochę w 300, grafika nie jest najlepsza, reszta gry również, ale fajnie jest czasami usiąść i posiekać hordy przeciwników :). Edytowane 30 Marca 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Mind Quiz jest niezły na krótszą metę, a generalnie to od 2 tygodni ciupie cały czas w Burnout Dominator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam Mam PSP 2.71 i TA-82 czy mogę na tym zainstalować devhooka 0.52, ewentualnie jak pod devhookiem 0.51 wyemulować soft 3.03 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Szukam jakiejs fajnej zrecznosciowki dla dziewczyny, bo burnouta juz zaliczyla. Daxter? Czy moze cos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) Tony Hawk? BTW. Smieszne jest z jaka zaciekloscia i zacietoscia panny graja w Burnouta, w moim przypadku to bylo prawie jak uzywanie sixaxisa ;) Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) Tony Hawk?O. Doskonaly pomysl! W ogole zapomnialem ze tonio halik jest na psp :D BTW. Smieszne jest z jaka zaciekloscia i zacietoscia panny graja w Burnouta, w moim przypadku to bylo prawie jak uzywanie sixaxisa ;)Heh, u mnie wygladało to dokładnie tak samo :) A dziewczyna grająca w tekkena na psp to chyba mój najgorszy koszmar :ph34r: Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 kurde, kupuje ds'a znowu zastanawialem sie nad psp, ale doszedlem do wniosku, ze jedyną grą ktora mnie interesuje i ktorej nie mam na PS2 to jest nowy MGS:PO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Panowie, problem. W ostatniej misji w COD mam dziwna sytuacje. Na poczatku idziemy za czolgami. I potem gdy znowu mamy isc za czolgami to przesuwaja sie do pewnego momentu i staja, to samo z moja druzyna, stoi i nic nie robi. Wybijam Niemcow i tyle, nic sie nie dzieje, a za winklem czeka Tiger ktory tez nic nie robi. Czy to bug czy jednak cos tam trzeba zrobic/poczekac/etc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ta ostatnia misja jest jednym wielkim bugiem. Teoretycznie ten czolg powinien wyjechac dalej, jednak w moim przypadku stalo sie tak dopiero za X razem. No i nadal nie moge skonczyc tej misji bo niejaki Lipton blokuje mi droge za kazdym razem i nie zamierza sie ruszac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Swietnie :], calej gry nie mozna przejsc bo w OSTATNIEJ misji jest bug. No co za syf :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Swietnie :], calej gry nie mozna przejsc bo w OSTATNIEJ misji jest bug. No co za syf :/Ha! Słaby jesteś...:P Ja wczoraj zaliczylem ostatnia misje i mam spokój. Całkiem przyjemnie sie grało, ale teraz pora na Hołka. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Z mila checia bym skonczyl, gdyby te fuckin czolgi jechaly a tak dochodze i lipa caly czas. 1 raz sie spotykam z takim bugiem na jakiejkolwiek konsoli, bez kitu. Ja na razie pokonczylem wszystko co mialem zalozone, teraz na Obliviona czekam i chyba sobie kupie Untold Legends 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Tony Hołk mi tak średnio podchodzi. Strasznie niewygodnie sie gra. Moze prince of perwersja wypadnie lepiej. updejt. Odszczekuje to. Tony jest swietny, przez niego znow zaczelem katac na desce ;] up2;] No i mamy juz 3.30 OE-A ktory jak zwykle nic nowego nie wnosi ;] Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zawsze myślałem, że na PSP gwara jest 12 miesięcy. Na allegro widzę 24 miesięcy, jak to jest? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zawsze myślałem, że na PSP gwara jest 12 miesięcy. Na allegro widzę 24 miesięcy, jak to jest? :huh: Te 12 miesięcy daje PRODUCENT. 24-miesięczna gwarancja [a raczej dawna rękojmia] przysługuje Ci w myśl ustawy konsumenckiej z tytułu "niezgodności towaru z umową", NA WSZYSTKO co zakupiłeś. Innymi słowy to na sprzedawcy ciąży 24-miesięczny obowiązek serwisowania Twojej konsolki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Te 12 miesięcy daje PRODUCENT. 24-miesięczna gwarancja [a raczej dawna rękojmia] przysługuje Ci w myśl ustawy konsumenckiej z tytułu "niezgodności towaru z umową", NA WSZYSTKO co zakupiłeś. Innymi słowy to na sprzedawcy ciąży 24-miesięczny obowiązek serwisowania Twojej konsolki.Czyli z czystym sumieniem mogę napisać, że gwarancja jest 24 miesięczna? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Te 12 miesięcy daje PRODUCENT. 24-miesięczna gwarancja [a raczej dawna rękojmia] przysługuje Ci w myśl ustawy konsumenckiej z tytułu "niezgodności towaru z umową", NA WSZYSTKO co zakupiłeś. Innymi słowy to na sprzedawcy ciąży 24-miesięczny obowiązek serwisowania Twojej konsolki. Bzdura, 1. Ustawę stosuje się do dokonywanej w zakresie działalności przedsiębiorstwa sprzedaży rzeczy ruchomej osobie fizycznej, która nabywa tę rzecz w celu niezwiązanym z działalnością zawodową lub gospodarczą (towar konsumpcyjny). swego czasu typ po pół roku oświadczył mi, że psp które mu sprzedałem się popsuło i jest z tytułu tej umowy objęte 24miesięczną gwarancją. Jak można w zacytowanym pierwszym punkcie przeczytać obowiązuje to tylko zarejestrowane przedsiębiorstwa, a nie osoby fizyczne jakie w większości korzystają z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) @boroveeK No wszystko się zgadza, ale o czym Ty do mnie mówisz? Informując MiMa o 24 miesiącach gwarancji nie wiedziałem [podawał gdzieś link do aukcji?], że sprzedawca to "obywatel" a nie podmiot gospodarczy. Po jego kolejnym poście wnioskuję, że to on jest (będzie) sprzedającym, ale napisał to PO mojej odpowiedzi. Ale z kolei jeśli MiMa posiada paragon ze sklepu w którym konsolkę kupił to śmiało może napisać, że konsola ma (miała) 24 miesiące gwarancji. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez Namod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam świstek ze sklepu, nie jest to karta gwarancyjna ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam świstek ze sklepu, nie jest to karta gwarancyjna ;]. No to OK, możesz śmiało pisać, że konsolka jest na 24 miesięcznej gwarancji B-) Przy korzystaniu z opcji "niezgodności towaru z umową" nie musisz posiadać karty gwarancyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Silent Hill Origins http://polygamia.pl/silent-hill-origins Co to troszkę wygląda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 witam zastanawiam sie nad kupnem PSP ale się jeszcze nie jestem zdecydowany głównie obawiam sie cen gier :/ jak byście mogili mi doradzic warto(co jest za tym ze warto) czy nie warto(dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ceny gier? Obecnie tańsze od gier pecetowych http://allegro.pl/11928_gry.html?order=t&view=gtext ---- A ja po paru miesiącach bycia BYŁYM właścicielem psp, zamierzam znów sobie kupić ;p Za dużo fajnych gier wyszło, a po drugie brakuje m Loco Roco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ceny gier? Obecnie tańsze od gier pecetowych http://allegro.pl/11928_gry.html?order=t&view=gtext A ja po paru miesiącach bycia BYŁYM właścicielem psp, zamierzam znów sobie kupić ;p Z Faktycznie gry potanialy i to ostro. Moze tez sie skusze. poca bedziesz graj jak nie ma achievementow?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...