Skocz do zawartości
Fidel

Psp

Rekomendowane odpowiedzi

Dorzuce swoje 3 grosze co do ogladania na PSP.

Jezeli chodzi o filmy oparte na efektach, a dopiero pozniej na fabule (ala Ja Robot, SW zemsta shitow-bez urazy dla fanow, film jest bdb) to niema sensu wogole ogladac ich gdziekolwiem poza kinem (chyba ze posiadasz plazme 60" w zwyz i super audio :D ). Ale zas filmy ala Shrek (i tak sie go ogladalo kilka razy wiec niema potrzeby patrzenia sie w napisy, bo niewiem jak by je bylo widac, tym bardziej, ze niewidzialem filmow na PSP, a tylko na noki kuzyna), lub zabawne krotkie filmiki, np Klan reaktywacja, przerobki 07 zglos sie, misia uszatka itp. itd. to musi byc git, bo na kompie i tak sie bardziej nie powieksza, zeby piksele nie byly zbyt wielkie. I chyba poto ta opcja sluzy.

Tylko trza sie zastanowic, czy ma sie na tyle kasy i czy sie na tyle czesto wyjezdza (albo czeka godzine na autobus :P ) aby wydac 1000zl, plus EWENTUALNIE ta pamiec (ale wtedy trza byc dosc kasiastym).

Cmsydnej, daj zdjecie wsrod marchewek lub ziemniakow PSP twego brata jako zalacznik do postu.

Edytowane przez Xaon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cmsydney, kolejny temat w ktorym tylko toczysz piane i piszesz 3 po 3. Pokaz zdjecia tej PSP na np dzisiejszej Rzepie, bo trudno uwierzyc by taki smark z fantazja jak ty ja posiadal.

Jestem pewny ze konsoli nie masz i nie widziales, to samo wynika z twoich wypowiedzi, bo twoja wiedza na temat psp jest znikoma.

kolejni inteligenci.... chcecie zdjecie psp z dzisiejszym expressem (lodzki dziennik)? to dawac maile albo podajcie gdzie umiescic zdjecie niedowiarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie che mi sie wyjmowac kartofli bo mam zawalana lodowke, ale arbuza widac, jesli to zdjecie nie pasi to dawajcie inne propozycje

@HeatheN

moze tak, konsola ma byc do grania i tylko do grania, tak samo z telefonami, maja byc do dzwonienia i odbierania i tylko do tego, do ogladania filmow jest tv a do robienia zdjec aparat, jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego

Edytowane przez cmsydney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na parapecie po drugiej stronie okna poprosze :D

Btw wiem juz skad bierze sie twoja nienawisc do PSP :) Twoj brat ma a ty nie :D

Na tym zdjeciu konsolka jest w miare realnych wymiarach i leci film, jakosc nie wyglada na slaba a ekran na za maly ....

Dołączona grafika

W stanach jest za bardzo dobra cene, mysle czy sobie nie ściagnać ale narazie kasy nie mam bo poszla na nowa karte :sad:

Edytowane przez neonone1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@cmsydney - za przeproszeniem srać mi się chce jak widze tego typu wypowiedzi. Powiedziałeś swoją opinię o konsoli ? OK, o gustach się nie dyskutuje. Więc po co [ciach!]lisz o tym na 3 strony, przekonując do własnej racji? Świat chcesz zmienić, naprawić? Odpuść sobie. Masz PSP ? Fajnie, osobiście zazdroszcze Ci, bo mnie nie stać na takie coś. Ale : gdy już kupiłeś, pograłeś godzine na sraczu - teraz wytaczasz same wady konsoli - nie podoba Ci się ona ? Sprzedaj, zarobione pieniądze przekaż na Dom Dziecka, lub inne fundacje humanitarne. Przynajmniej zrobisz dobry pożytek, a nie tylko zaśmiecasz topic. Wydaje mi się, że jak już się 'coś' pisze w temacie o konsoli PSP, to powinny to być dobre słowa, jeśli ci się nie podoba - powiedz to, ale nie powtarzaj tego i nie kłuć się przez 3 strony!

di end

- tyczy to się również innych, osób o słabych nerwach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@cmsydney - za przeproszeniem srać mi się chce jak widze tego typu wypowiedzi. Powiedziałeś swoją opinię o konsoli ? OK, o gustach się nie dyskutuje. Więc po co [ciach!]lisz o tym na 3 strony, przekonując do własnej racji? Świat chcesz zmienić, naprawić? Odpuść sobie. Masz PSP ? Fajnie, osobiście zazdroszcze Ci, bo mnie nie stać na takie coś. Ale : gdy już kupiłeś, pograłeś godzine na sraczu - teraz wytaczasz same wady konsoli - nie podoba Ci się ona ? Sprzedaj, zarobione pieniądze przekaż na Dom Dziecka, lub inne fundacje humanitarne. Przynajmniej zrobisz dobry pożytek, a nie tylko zaśmiecasz topic. Wydaje mi się, że jak już się 'coś' pisze w temacie o konsoli PSP, to powinny to być dobre słowa, jeśli ci się nie podoba - powiedz to, ale nie powtarzaj tego i nie kłuć się przez 3 strony!

di end

- tyczy to się również innych, osób o słabych nerwach.

1615716[/snapback]

Tyle ze to nie jego konsola tylko brata :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mialem do czynienia z amerykansaka czy japonska wersja PSP, ale wczoraj dzwonili do mnie ze sklepu w ktorym zamowilem konsole ( jakies 5 miesiecy temu) i poinformowali mnie, ze 1 wrzesnia tj. czwartek moge przyjsc do sklepu i ja odebrac wiec jak tylko dostane ja w swoje rece ( zapewne okolo godziny 12-13) to podziele sie wrazeniami z wersji europejskiej. Ale jak dla mnie, jezeli ma sie troche pieniedzy na zbyciu i spedza sie sporo czasu poza domem to mysle, ze jest to dobry wydatek. Osobiscie pracuje na 12 godzinne zmiany z czego 11 godzin spedzam przed ekranem komputera nic praktycznie nie robiac, a o zainstalowaniu tutaj jakis gier moge tylko pomazyc, wiec jak dla mnie jest to wydatek jak najbardziej oplacalny, ale nie chce chwalic dnia przed zachodem slonca wiec poczekajmy do czwartku i wtedy powiem jakie jest moje ostateczne zdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie che mi sie wyjmowac kartofli bo mam zawalana lodowke, ale arbuza widac, jesli to zdjecie nie pasi to dawajcie inne propozycje

@HeatheN

moze tak, konsola ma byc do grania i tylko do grania, tak samo z telefonami, maja byc do dzwonienia i odbierania i tylko do tego, do ogladania filmow jest tv a do robienia zdjec aparat, jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego

1615497[/snapback]

no zgodze sie ale pamietaj to tylko DODATEK:) i o to mi chodzi!

a co do lodowki to hehe do świąt przygotowania pełna parą:D?

i zwracam honor, bo szczerze też ci nie wierzyłem:)

pozdrawiam

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis mialem obrone i komisja nie chciala jesc...... :angry:

1616086[/snapback]

przez żołądek do serca :D ?

a pytanie co do psp czy czasem ten plastik z którego jest wykonana nie jest ZBYT ŚLISKI? świeci się jak psu jajca, mam wrażenie ze po dłuższej zabawie łapska sie spoca i psp zacznie z rąk wypadać.

pamietam jak do psx kupiłem podrube dual shocka z podobnego plastiki to była tragedia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dyskusja ... troszkę bez sensu. PSP z założenia jest do gier, filmy to dodatkowy bajer. A poza tym nie ma się co tak denerwować, bo nie ma na rynku innego wybory. Po prostu Sony robi najbardziej zaawansowaną technologicznie małą konsolę.

Mi osobiście się bardzo podoba PSP i pamiętajcie że nie ma przymusu kupowania tego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja widziałem PSP i moim zdaniem warto kupić ją jak ktoś ma czas ją używać (dom odpada bo tu normalny człowiek ma kompa i TV)

jak nie ma hajsu, to nie warto zbierać na PSP

jak będzie te PSP w polsce za 699zł i będzie tak samo dobrze odtwarzać muzę jak video to kupię.

POzdr.

PS. I ci co nie widzieli na żywo niech nie pier*olą że za mały ekran !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1099 to nie cena europejska tylko cena ktora wyznaczaja sobie sklepy ktore sprowadzaja ja ze stanow lub japoni. Zobaczycie ze np w empiku bedzie drozej :)

1622210[/snapback]

Masz rację, ale jeśli cena europejskiej wersji będzie wyższa to wszystkie sklepy będą sprzedawać pewnie wersje na rynek japoński i amerykański.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1099 to nie cena europejska tylko cena ktora wyznaczaja sobie sklepy ktore sprowadzaja ja ze stanow lub japoni. Zobaczycie ze np w empiku bedzie drozej :)

1622210[/snapback]

wcale nie. Za 1099 zł sprowadzane z USA/Japoni to są standard packi, a za value pack liczą sobie około 1200 zł lub nawet trochę ponad. To co sprzedają w komputroniku, ultimie itp itd do Europejskie VALUE PACK czyli cena jest europejska. Zresztą piszą sami "towar rozsyłany dopiero po 1 września", "Polska instrukcja" itp. Ludzie - przestańcie wydziwiać! To nie 2000 rok, gdy PS2 kosztowało 2700 zł. Nie raz tłumaczyłem dlaczego tak było, oraz dlaczego juz takiej roznicy w cenie nie uświadczymy od Sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupuje w najbliższym czasie PSP, październik się zbliża i nudno będzie na wykładach i w metrze (chociaż w metrze może nie być nudno jak coś znów BibLaden wymyśli).

Najgorsze że nowości z gier są po 250 PLN. Ale jakoś da się radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(chociaż w metrze może nie być nudno jak coś znów BibLaden wymyśli)

To miało być smieszne :blink:

Fajnie jak dla Ciebie jest nie nudnawo jak ludzie giną :mad: Ale cuż głupota nie zna granic :wacko:

Co do konsolki jest fajna, ale zdecydowanie za drogie ma gry, już naprawdę wolałbym sobie dołożyć do sprzętu poczekać na ps3 lub Nintendo revo. i w to zainwestować, bo osobiście miałem kiedyś Nintendo advance i no na początku fajne ale tak: Kupiłem wyszedłem na dwór pograłem chwilkę i stwierdziłem kurde, po co ja gram pod domem jak w domu mam ps2! Wiem ze to troche dziwnie brzmi ale ja i tak nigdzie nie jeżdżę autobusem, tylko autem wiec trudno było mi w to grac a na przerwach to wole sobie z kumplami/kumpelkami;) pogadać niż grać":))) A wieczorkiem to sobie ps2 odpalam no i sprzedałem kumplowi za pół ceny a on jak słyszę tez mało co w to gra. Z tym samym było by pewnie tak samo! Jest to głównie dla ludzi zachodu co mają dużo czasu na dojazdy ładnymi pociągami jak w Niemczech:) Więc po części rozumiem cmsydney a po częsci innych więc nie sie co kłucić!

PS: Dostaliście już na skrzynkereklame z datą premiery???

Kto kupi odrazu i sie n tam na jakiejś stronce zarejstruje dostaje film spiderman 2 gratis!

PS2: Do cmsydney ile tam batreia trzyma? Bo coś mi sie wydaje że taki wyświetlacz to niezły porzeracz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@miras19:

Szefie, przepraszam ... nie ciśnieniuj się tak Mistrzu. Taki świat jest i nic nie poradzisz, zawsze gineli ludzie ... zresztą na własne życzenie. Ale co ja tu bede Ci pisał i tak nie zrozumiesz, bo jesteś kozakiem co gania fura i nie ma czasu grać na PSP.

Sorry za OT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smieszne ludki  :blink: ?? GENIALNE ludki [;E

P.S. niezły OT

1627601[/snapback]

A skoro o PSP mowa to mialem juz przyjemnosc pograc i wrazenia jak najbardziej pozytywne !!!!! Cena troche spadnie i trzeba bedzie kupic , bo jak narazie 1140zl :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi