Fidel Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja miałem obie konsole fata i slima (tego pierwszego) jednocześnie i kupiłbym slima. Mniejszy trochę i wyświetlacz ma lepszy ( żywsze kolory, i mniej smużył) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Słyszeli? Metal Gear Solid: Peace Walker ponoć dostał 10/10/10/10 w Famitsu. Ciekawe jakie oceny dostanie na zachodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Słyszeli? Metal Gear Solid: Peace Walker ponoć dostał 10/10/10/10 w Famitsu. Ciekawe jakie oceny dostanie na zachodzie. Ciekawa produkcja się szykuje ten MGS :D Przynajmniej wg. zapowiedzi ;] Grobel - Jeździłem z PSP'kami kiedy jeszcze pracowałem w świecie gier do serwisu, i niestety nie jest tak kolorowo. Najczęściej pada w nich ekran sam z siebie. Na drugim miejscu jest analog. [; BTW. Jak kupujecie psp to jeżeli macie taką możliwość - sprawdźcie czy wsio z nią ok. 3 razy mieliśmy konsole które od samego początku miały problemy z ekranem. (3004) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pewnie, nie ma sprzętu bezawaryjnego. Jednak patrząc przez pryzmat x0/ps3 jak i telefonów komórkowych (padających w wyniku zalania :lol:) to psp jest sprzętem bardzo wytrzymałym ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...