blood9 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam, moj problem polega na tym ze zniknela mi jedna partycja. Wczesniej korzystalem z programu partition magic 8 w wersji dyskietkowej i zmienialem rozmiar tej partycji i zabraklo pradu po wlaczeniu system windows xp nie widzi partycji w ntfs ani fat 32 tylko jakas obca partycje na ktora nie da sie wejsc. Po zbootowaniu z cd romu win xp dalem naprawe systemu ale nic sie nie poprawilo. Potrzebuje odzyskac ta partycje poniewaz mialem na niej bardzo wazne dane firmowe da sie to jakos cofnac czy musze uzyc programu do odzyskiwania danych?? Z zgry thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No ja jak partycjonowałem to wykrył mi bady logiczne na HDD i przerwał operacje (ok 60%) . Wchodze do windy a tam kupa. Nie ma nic, zero tej partycji którą chciałem poszerzyć. Programy do odzyskiwania danych owszem działały ale niesamowice kisznie i 3/4 musiałem zbierać od nowa :? . Myślę, że programy jeśli się uda to uratują te dane, a jak nie to już pozostaje jakaś klinika dysków lub coś podobnego. Przykro mi bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood9 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 zalatwilem juz sprawe odzyskalem dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...