poca Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam, szukalem tu i tam, ale nic takiego nie znalazlem. Zmieniam napiecia na bartonie 2500, nie zaleznie czy to bedzie 1.6V czy 1,65; 1,70 zawsze w programach typu CPU-Z czy WCPUID pokazuje mi napiecie 1.6V. W czym jest problem? Sciagalem kazda dostepna wersje tych softow i dalej tylko 1.6V Procesor to Barton 2500 a plyta to Epox 8rda3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Calkiem mozliwe. Przepraszam. ----- Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) hehe mi tez tak przekłamuje zamiast 1.85V pokazuje 1.95V :mur: :mur: nie przejmuj sie tym :D Edytowane 7 Maja 2005 przez RuDeK :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 @Poca Ja mam epoxa 8rda+ i cpu-z pokazuje mi zamiast napiecia procka napiecia chipsetu. Najlepiej to jak zmienisz napiecie na procku to wejdz ponownie po zastosowaniu zmian do biosu i stamtad odczytaj. Everest tez powinien prawidlowo wskazac napiecie vcore. Epoxy maja juz taka wade, ze niektore programy myla napiecia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...