kszonek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) To co w temacie - jakim programem sprawdzic napiecie ramu zpod windowsa - rzewczywiste, nie z SPD. pzdr *EDIT* moze tez byc miernikiem, tylko ktore piny i czy na kazdym gniezdzie jest to samo - nieuzywanym tez? Edytowane 4 Maja 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) To co w temacie - jakim programem sprawdzic napiecie ramu zpod windowsa - rzewczywiste, nie z SPD. pzdr *EDIT* moze tez byc miernikiem, tylko ktore piny i czy na kazdym gniezdzie jest to samo - nieuzywanym tez? 1426894[/snapback] chociaż napisz jaką masz płytę główną, bo ja wróżką nie jestem, a z windowsa to wgraj sobie np. SpeedFana :) nawet podam tobie linka: http://www.almico.com/speedfan423.exe Edytowane 4 Maja 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 asus p4c800 delux lookne na speedfana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 możesz sprawdzić w evereście-ale mogą być przekręty.Najlepiej miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 E gdzie to jest w evereście? gdzie w speed fanie? wszedzie mam tylko vcore i napiecia 12V i 5V. a miernikiem to pod które piny w DDRach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 E gdzie to jest w evereście? gdzie w speed fanie? wszedzie mam tylko vcore i napiecia 12V i 5V. a miernikiem to pod które piny w DDRach? 1432999[/snapback] W SpeedFanie to jest VcoreB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 W speed fanie nie mam nigdzie VcoreB ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 W speed fanie nie mam nigdzie VcoreB ;/ 1433192[/snapback] Jaka masz wersje SpeedFana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mam 4.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyware Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 mam 4.23 1433263[/snapback] mam to samo czyli 4.23 i jest tak Vcore1: 1.65V ...procek Vcore2: 2.59V ... pamiec tylke podaje mi na Kingstonach 512mb 400MHz CL-3.0.3.3.8 @ CL2.5.2.2.6 to czy wyswietla czy nie to jest prawdopodobnie wina MoBo bo na starej płycie mi tego nie podaje a obecna to GA-7N400 Pro2(v2.0). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...