Arias Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Windows zgłasza taki błąd SMART Failure Predicted on Secondary Master Warning: Immediately back-up your data and replace your hard disc drive. A failure my be imminent a poza tym jest ok zapisuje odczytuje dane bios go widzi. Czy ktośpotrafi mi powiedziec co to za błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Weź program diagnostyczny z strony producenta i sprawdź dokładnie. A pozatym smart to właśnie gł system diagnozy stanu twaredgo dysku więc uważaj bo z dyskiem jest cieńko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 SMART Failure Predicted on Secondary Master Warning: Immediately back-up your data and replace your hard disc drive. A failure my be imminent 1426921[/snapback] mam tłumaczyć? nie chce mi się, sa słowniki online ... To znaczy ze system SMART uważa że twój dysk (master na drugim kanale IDE) niedługo padnie i grzecznie proponuje żebyś przekopiował z niego wszystkie dane zanim biedak zdechnie, po czym zastąpił go nowym dyskiem. Ty twierdzisz że nic się nie dzieje ... no to za kilka dni zobaczy czy lepsze przeczucie miał SMART czy TY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dzięki za odpowiedzi. Moje pytanie wzielo sie z allegro bo jest oferta za 31 zł za 80GB ale z takim komunikatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...