knor Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam sprzedalem moje pamieci kingstony i poszukuje nowych najlepiej do ok 250 zl narazie 512 a w wakacje druga kosc 512 .I mam na oku kupic Abita NF7-s rev.2 wiec na tej płytce napewno cos podkrece ale słyszalem tez ze plyta sie gryzie z niektorymi pamieciami wiec jakie polecicie w szczegulnosci kompa uzywam do gierek wiec podtym katem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Było nie jednokrotnie wałkowane...ale..Hynix d-43 to bardzo dobry wybór,świetnie się kreca(patrz mój opis)i są tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hynixy D43 albo Winbondy BH5/6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knor Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50277183 a co powiecie na te 1GB ramu na kosciach value select Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzi-mm Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Czesc. Chce kupic pamiec 1GB (2x512 dual) do plyty DFI LanParty NF4 SLI-DR tak w cenie gora do 500zl, ktore dobrze sie kreca. Pomozcie jakie bede najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Proponuję oczywiście D43, co prawda nowe na kościach DT nie są już tak rewelacyjne, ale to jednak chyba najlepszy wybór. Testowałem pojedynczo obie kostki które posiadam (DT, J-D43) i wyszło, że starsza tzn. z 04 r. chodzi nieco wyżej, ale tylko nieco. Maks. co udało się osiągnąć to ok. ~250 mhz (500) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzi-mm Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 a wjakiej cenie sa te hynixy i moze jakies namiary bym prosil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 w apollo w krakowie są geile 2x512 cl 2,5 za 435 zł ... to chyba dobra cena, w każdym razie na allegro sprzedają drozej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzi-mm Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) wielkie dzieki o to mo chodzilo bo kompa kupuje w krakowie w PCP takze spoko i cenka tez bardzo przystepna, ciekawe czy sa tam tez hynixy bo nie wiem czy te geile spoko sie kreca moze byc taki zestaw co podalem? wiem ze to nie w tym temacie ale jakie chlodzenie do procka zapodac? Edytowane 6 Maja 2005 przez guzi-mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 sprawdź: http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzi-mm Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 no niestety lipa, a nie wiesz jak sie kreca te geile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 o geilach to na tym forum napisano już morze tekstu więc może skorzystaj z wyszukiwarki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam, chcialem sie zapytac w jaki sposob moge podkrecic ram(czywogole to mozliwe)? mam 128SDRAM:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Idz do wrozki ona ci praawde powie :lol: Jaki masz zprzet opricz tych 128sdr? czacznij moze od zmiany timingow na ostrzejsze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...