Homer Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Co sądzicie o tej zmianie nazwy programu Windows Commander? Coś mi na razie ciężko się przestawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Pierwszy raz słysze o Total Commander... Ma to jush ktos ?? A jezeli chodzi o nazwe to strasznie nie robi mi osobiscie roznicy oby mial podobne funkcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 To jest ten sam program... Zmienila sie tylko nazwa, MS sie doczepil, ze uzywaja ich nazwy wiec musieli zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 duzo nie zmienili , nie widze zadnych zmian poza nazwą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro" :D :D :DProblem w tym że słowa "okno" nie można sobie zarejestrować. Choć wiecie, to jest polska, tu odpowiednio duża łapówka załatwia wszystko, wcale bym się nie zdziwił.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 skoro opodatkowanie freewareowych programow jest mozliwe, to czemu to nie mialoby byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 skoro opodatkowanie freewareowych programow jest mozliwe, to czemu to nie mialoby byc...Tak... słyszałem o tym, to jakaś paranoja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Nazwa nie istotna ;P Chca robic tez na inne platformy -fajnie poprosze EPOC i PocketPC :P Dla mnie program ten osiagnal prawie ideal. Brakuje tylko 2 rzeczy: - obslugi bezpiecznego protokolu do przesylu plikow (SCP czy FTP po SSLu) - mozliwosci stosowania regexpow w wyszukiwaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Dla mnie program ten osiagnal prawie ideal. Dla mnie tez. Ale oni zawsze wymysla cos, na co podswiadomie czekalem :) Brakuje tylko 2 rzeczy: - obslugi bezpiecznego protokolu do przesylu plikow (SCP czy FTP po SSLu) - mozliwosci stosowania regexpow w wyszukiwaniu Secure FTP juz jest w postaci File System Pluginu, jest tez plugin dzieki ktoremu z poziomu wincmd widze partycje linuxowa... fajna sprawa Na regexpy tez czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Wow faktycznie jest plugin do SFTP - extra :) Z parcytcji Linuxowych faktycznei jest to ext2 (wiec i pewnie ext3) i ReiserFS. Jak to dobrze ze uzywam FBSD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Pochwalilem zaszybko - kazde polaczenie SFTP powoduje wystapienie bledu w TotalCommanderze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 widocznie jest jeszcze w wersji beta :> w kazdym razie zaczatek juz jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro" :D :D :D NIestety MOtyla noga i kurcze pioro jest juz moje... a Ty homer 200zl (150 za motyla i 50 za pioro !)przelewem na konto: 111-222-334355-6576-443 do jutra !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Pochwalilem zaszybko - kazde polaczenie SFTP powoduje wystapienie bledu w TotalCommanderze :(To samo przy odczycie reiserfs'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 dobrze, ze chociaz ext2 dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Zmiana nazwy? Wiadomo, ale co z tego ;) wazne ze program jest genialny. Jak ktos nie ma to : http://www.ghisler.com/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...