Skocz do zawartości
Homer

Total Commander

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro" :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro"  :D  :D  :D

Problem w tym że słowa "okno" nie można sobie zarejestrować. Choć wiecie, to jest polska, tu odpowiednio duża łapówka załatwia wszystko, wcale bym się nie zdziwił....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwa nie istotna ;P Chca robic tez na inne platformy -fajnie poprosze EPOC i PocketPC :P

Dla mnie program ten osiagnal prawie ideal. Brakuje tylko 2 rzeczy:

- obslugi bezpiecznego protokolu do przesylu plikow (SCP czy FTP po SSLu)

- mozliwosci stosowania regexpow w wyszukiwaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie program ten osiagnal prawie ideal.  

Dla mnie tez. Ale oni zawsze wymysla cos, na co podswiadomie czekalem :)

Brakuje tylko 2 rzeczy:

- obslugi bezpiecznego protokolu do przesylu plikow (SCP czy FTP po SSLu)

- mozliwosci stosowania regexpow w wyszukiwaniu

Secure FTP juz jest w postaci File System Pluginu, jest tez plugin dzieki ktoremu z poziomu wincmd widze partycje linuxowa... fajna sprawa

Na regexpy tez czekam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzające jest to że misrosoft we wszystko się wpieprzy. To tak jak ja np. zarejestruje sobie słowo nie "okna" ale "Kur.. Mać!" i potem karzę sobie za to płacić milionom userów tego zwrotu w Polsce. Kto nie chce płacić to niech mówi np "motyla noga" albo "kurcze pióro"  :D  :D  :D

NIestety MOtyla noga i kurcze pioro jest juz moje... a Ty homer 200zl (150 za motyla i 50 za pioro !)przelewem na konto:

111-222-334355-6576-443

do jutra !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi