Radzio1980 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Panowie posiadam Karte graficzną Abit RAdeon 9550XTurbo-Guru zadowolony jestem z niej lecz chciałbym zmienić ja na inna ale z chipsetem firmy NVidia. Powiedzcie jaka karte wybrac i jakiej firmy aby byla dobra i jescze sie dała podkrecić. Najlepiej by była do 500 zł. Pozdrawiam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=70600&st=1080 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 1427349[/snapback] Powiem jedno Grzmot topic malo aktualny. A ja potrzebuje coś na dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) jeżeli chcesz nvidia to zapomnij o serii fx za tą cenę na agp to dostaniesz 6200, no może 6600 przy czym różnicy w wydajności na 6200 nie odczujesz, na 6600 będzie pewnie lepiej ale z Twojej karty to opłaca się zmieniać na coś lepszego masz prawdopodobnie najlepszego 4 potokowca na rynku, więc po co zmieniać EDIT zmień temat na regulaminowy Edytowane 5 Maja 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 :evil: ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Powiem jedno Grzmot topic malo aktualny. A ja potrzebuje coś na dziś. 1427357[/snapback] :lol: ostatni post sprzed godziny 0800PM a on chce cos z dnia dzisiejszego... :lol: co do zmiany karty za piec stowek to IMO jest to operacja nieoplacalna bo za taka kwote dostaniesz karte o podobnych osiagach z nV. no moze ciutke wydajniejsza jesli mowimy o 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...