gorky1000 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 witam, mam pytanie - potrzebuje pamiec rimm pc 800, narazie stac mnie tylko na 512 mb czy jezeli bede pozniej chcial dolozyc ramu to musi on byc tej samej marki? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 witam, mam pytanie - potrzebuje pamiec rimm pc 800, narazie stac mnie tylko na 512 mb czy jezeli bede pozniej chcial dolozyc ramu to musi on byc tej samej marki? thx 1427353[/snapback] nikt nie pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 lepiej zmien calego kompa bo te rambusy to shit i nadodatek drogi shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nie musi byc tej samej marki ale tak mało firm je produkuje że siłą rzeczy moze być ten sam producent. A te pamięci są dobre tyle że drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...