agata11 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) witam chce zapytac czy jak laczycie sie z netem przez gprs to czy na telefonie pokazuje wam sie jak byscie z kims rozmawiali....?bo u mnie tak jest! wiem ze w idei jest gprs liczony za ilosc przeslanych danych a nie za minuty. chce jeszcze zapytac o speedy podczerwieni bo na maxa mam problemy z polaczeniem :( :( Pomozcie!!!! Jeszcze 1 pytanko:polaczylem sie z netem,na wyswietlaczu nie pokazal sie czas rozmowy tak jak wczesniej,ale w opcjach "polaczenia" jest czas polaczenia,a zadne dane wyslane i odebrane sie nie pokazuja..... czy to jest normalne???????? Edytowane 6 Maja 2005 przez agata11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 u mnie nie, ale mam inny tel. a gprs używałem 2 razy do sciągnięcia dzwonków gprs zawsze jest liczony za ilośc przesłanych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Mam ten tel. i wygląda to jak połączenie z gprs ;] tzn. nie jak rozmowa tylko połaczenie gprs. (włąsciwie to nie patrzę na wyświetlacz ;] tylko szybko sprawdzam czy jest ikonka gprs'a jak jest to znaczy ok :]) ps. znowu zły dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 agata11, wodocznie laczysz sie po CSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...