kopciej2001 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Witam, Już mase rzeczy przeczytałem, mase porownań i swój wybór sprowadziłem do dwóch modeli: 1. ASUS M6V BH009H 2. Toshiba Sat M40-110 Główne zastosowanie laptopa to programowanie, bardzo dużo oglądam filmów oraz słucham muzyki, ale też chciałbym żeby dźwignął 3 gry: Quake 3, Unreal Tournament oraz HL:CS. Na nowszych grach mi nie zależy - od tego mam PlayStation 2. Zalezy mi również na bardzo dobrej jakości wyjścia TV. Przy laptopie wydaje mi się również ważna komunikacja: FIR, Bluetooth, WiFi. Co do ASUSa nie moge ustalic czy faktycznie ma Bluetooth'a czy nie, różnie piszą wszędzie. Na oficjalnej stronie ASUSa też jest napisane że ten model ma DVD-R/RW - jakby bez +R, byłoby głupio bo mam same TDK+R :) Z góry dzięki za wszelkie sugestie i za rozwiązanie problemu :) PS. Jak widać po cenach, jestem w stanie wydać 7000 PLN Edytowane 5 Maja 2005 przez kopciej2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 :mur: Zapraszam: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595&st=450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...