L.S.K Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Mam pytanko o nastepujące radiatorki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47899177 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49080854 Czy nadają się one do mocnego OC, czy raczej nie? Jak sądziecie? I jeszcze jedno pytanko czy na pamieć ram to trzeba z dwuch stron dawac radiatory? (troche głupie to pytanie, ale kto pyta nie bładzi :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 jezeli ram masz dwostronny to trzeba dac z dwoch czy sa dobre , hmm pewnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A Które uważasz za lepsze te pierwsze czy te drugie? Czyli uogulniając pojedyncze kości, czy kompakty podłużne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 IMO to ; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49080854 wiecej zeberek wieksza pow oddawania ciepla , zimniejsze kosteczki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 jakie masz memki ze tak sie grzeja? jakie vdimm? najlepsza opcja to zwykly nawiew, wentylek 80' puszczony na 5-7v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Pamiątki mam hynix D-43 Tylko, tak sobie policzyłem, że jak zamontuje te radiatorki to nie będe wastanie dodać juz żadnej dodatkowej kości ram. ;/ Bo one maja 12mm Edytowane 5 Maja 2005 przez L.S.K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 to po co ci radiatory one spokojnie jada 450 mhz bez zadnego chlodzenia, no chyba ze chcesz wiecej to jedz na gielde kup jakiekolwiek radiatory w miare duze, i potnij:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No wsumie masz racje :mur: A przy tych 450 jaka maja temperature? Grzeja sie juz, czy maja taka jak przy 400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A ja mam pytanie: podobno najlepsze cooling ramow to jakeis spory wentyl polozony na nich niemalze. A jak naloze meidziane radiatory na pamiatki(takei plaskie) i dodam do tego taki wentylator to bedzie lepsze OC niz bez radiator. Glupie pytanie ale czesto czytam ze sie zdejmuje radiatory i sie dodatej tylko wentyl. Jaka jest najlepsza opcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 co do radiatorów i hynixów to bez sensu te pamięci jakioś specjalnie się nie grzeja a wysokiego napięcia nie ma po co im dawac bo im to nie pomaga więc to tylko zbędny bajer by był.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Wielkie dzięki za pomoc, rozjaśniliście mi troche w głowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 chociaz fajnie wygladaja radiatory na pamieciach :twisted: tak jak felus powiedzial zbedny wydatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...