JacekZ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Czy ktoś uruchamiał już kartę TV AverTV Cardbus na laptopach Siemensa ? Czy były z tym jakieś problemy ? U mnie instalacja przebiegła bez problemu, natomiast każda próba uruchomienia aplikacji do odtwarzania TV kończy się błedem Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur001 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Czy ktoś uruchamiał już kartę TV AverTV Cardbus na laptopach Siemensa ? Czy były z tym jakieś problemy ? U mnie instalacja przebiegła bez problemu, natomiast każda próba uruchomienia aplikacji do odtwarzania TV kończy się błedem Windows. 1427988[/snapback] Kupiłem w piątek. Zainstalowałem i wszystko chodzi, tylko procesor za słaby i trochę krzaczy obraz. Może rzeczywiście cos jest nie tak bo przy skanowaniu list kanałów zawiesza się program. Ja potrzebowałem tuner jako wejście composite i to chodziło tylko obraz rwał, prawdopodobnie wina wolnego procesora, albo niedomagania karty graficznej. O dziwo przy ustawieniu nagrywania kanału obraz był jak żyleta tylko znowu chodził jakby spowolniony. Mój laptop to Amilo A2000. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...