Lolek744 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Mam banalne pytanie, ale bardzi szybko potrzebuje odspowiedzi. Z góry sorki, jezeli robie cos nie tak, ale bardzo mi sie spieszy! Potrzebuje wiedziec które złącze (audio) jest od czego na NF7. Są rózne kolory..zielone, czarne itd. Musze wiedziec które jest do czego? Z góry dziekuje Ps: Nie moge tego nigdzie znalezc a nie mam przy sobie instrukcji ani nic :mur: EDIT: Złącze Line - IN - chce podlaczyc dzwiek zeby zgrac film z kamery. Które to jest? :unsure: Sorki jestem troche zdesperowany brakiem czasu :oops: Które jest które? :P Edytowane 5 Maja 2005 przez Lolek744 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Manual leży w sieci na stronie Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 niebieski wtyk to line-in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek744 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dzieki.... a strona Abita - nie doczekalem sie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Tutaj masz manuala: http://www.abit-usa.com/downloads/download.../nf7_series.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...