pleniks Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 niedlugo kupie semprona i chcialbym wiedziec czy moje pamieci beda dobrze dzialac na fsb200 po ich ustawieniu na 400mhz. [a moze beda dzialac na jescze wiekszym fsb?] [moze trzeba zalozyc na nie radiatorki?] [a moze dobrze bedzie dzialac tylko 512tka ktura jest na kosciach nanya] ponizej widac jakie mam pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 elixiry :rolleyes: wróżką nikt nie jest-próbuj-ale sądzę że przy fsb 180 staną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ELIXIRY---moje poszły na 215 przy napięciu 2,85. jak dałem na 200 to wytrzymały timingi 2,5-3-3-6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 sory-tu pomyłka-qmpel wczoraj puścił na 205 ale słabe timingi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...