Skocz do zawartości
marcinsz0

Jakis Prog. Podobny Do Netlimiter

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje program o podobnym dzialaniu co Netlimiter ,musze ograniczyc transfer okreslonym numerom IP ale tak zeby program pamietał wprowadzone wartosci , Netlimiter miestety po resecie nie pamieta wprowadzonych wartosci dla IP i musze ustawiac od nowa

i jeszcze jedno najlepiej abym mógł tam ustawic transfer ponizej 1 kB/s /Netlimiter ma minimum 1KB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sprawdzilem ten program ,ale jest taki problem z nim ze jak ustawie transfer wysyłania np 1000 b/s to utomatycznie spada mi predkosc pobierania od tego IP ,a ja potrzebuje komus ograniczyc transfer ale zebym ja mógł pobierac bez ograniczen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdefiniuj transfer bo nie wiadomo o co ci chodzi. chcesz zeby ktos mogl pobierac dane z twojego komputeraz z transferem 1kb a ty od niego bez limitow?na moje oko jest to niwykonalne bo jak bedziesz od niego ssac kilka m/s to przeciez pakiety kontrolne w 2 strone tez musza smigac i 1 kilo to dla nich za malo bedzie.

jezeli dzielisz neta i chcesz komus obciac transfer ale zeby po lanie bylo bez limitow to ustawiajac bc masz opcje dont filter local trafic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież możesz każdemu zainstalować netlimitera i obciąć łącze np do 1/2... raczej istotniejsze jest równe podzielenie uploadu, ściąganie zwykle się jakoś balansuje samo na tyle, że da się przeglądać te biedne www ;P

Edytowane przez Myszaqu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi