Trendzik Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam Chcem kupic ten dysk HITACHI DESKSTAR 160GB. Jest to model na ATA133 , bo na takim mi zalezy wlasnie, i posiada dodatkowo NCQ. Czytałem o tym dysku /tylko ze wersji bez NCQ i ATA 100 , ze jest dobry, cichy i sie nie grzeje za bardzo/ Co myslicie o tym dysku ?? Nie wiem czy warto dopłacać te pare zł, aby miec dysk z NCQ i ATA133 POMOCY... potrzebuje informacj :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam Też mam pytanie odnośnie tego dysku jak przedmówca :) Czy na płycie nie obsługującej NCQ bedzie wogóle działał ten dysk? Który jest chłodniejszy 160GB ATA100 czy ATA133? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Dysk będzie działał ale nie będzie wykorzystywał NCQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...