realcom Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam Trochę czytalem na ten temat na forum ale nikt nic nie mowi o 6200 TC z 64 MB 128bit Pamiecia Jak tego dokonac zeby zmnienic na 6600 ! Jak wiem w systemie ja widzi jako 256 MB Chcialem ja potraktowac RivaTuner ale nie zabardzo robi! Czy jest jakis sposob zeby ja przerobic bo informacje zawarte w tu: http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...abyte_6200.html http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=111 Na nieweieli mi sie zdaly! Gdziesz czytalem ze czeba podmienic bios ale czy to jest do wykonania z TC ?? Moze znacie jakies inne opisy jak tego dokonac ? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na 6200 z TC to jest chyba niewykonalne, niech ktoś inny się jeszce wypowie na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ekhm, a od kiedy to karty z Turbo Cache mają 128 bitową szynę danych :?: Bo jak pamiętam miały mieć tylko 64 bity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No to sie chyba w bagno wpakowales ;] szynka 128 bit chyba jest w jakiejs mocniejszej wersji tc, ale nic tutaj nie odblokujesz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 128 Bitów nie występuje na kartach z TC!!!!! :!:. Jeśliby tak było to po co byłoby całe TC :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ...Po dynamiczne przydzielanie pamięci ? Które ofkors jest gorsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realcom Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Hmmm sprawdzalem w RivaTuner i pisze 128 bit Niby wszystkie potoki sa zaznaczone i daje to wynik 1x4 kombinowalem na kilka sposobow i nic ! jedyne co mi sie udaje to podkrecic GPU o 65 MHz i 110 MHz pamiecz bez dodatkowych chlodezn!!!!!! Sprawdzalem ja w grze UT 2004 ptz 4xAA i 4xFF ( chyba tak sie to pisze ) przy rozdzielczosci 1280x1024 i 16bit kolorze czasem ja przycina ( w sumie 512 Ram do podzialu i procek P IV 630 3.0 GHz ) po zejsciu z rozdzielczosci na 1024x768 chodzi perfekt i 32 bit kolorze!!! Ale gdziesz czytalem ze da sie cos z tym zrobic !! Pomocy prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy71 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ekhm z tego co wiem to karty z TC nie zmodujesz:/ nie wiem na ile uznać artykuł z chipa za wiarygodny ale zlookaj chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No na bank nie zmodujesz, inna konstrukcja - gorsza konstrukcja ;] Dziwny ten Twój problem, słabo sprecyzowałeś... Jezeli spodziewales sie po tej grafice, ze udzwingnie gry w 1280 aax4 i afx4 to sie lekko pomylileś...lekko... Nic tutaj nie zrobisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...