Novus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam Mam taki problem ze musze znac swoj numer allegro lecz nie mam skad go wycisnac gdzies stara koperte z allegro zapodziałem. Kiedys pamietam ze gdzies na necie to sprawdzałem ale nie pamietam gdzie :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Wejdz w rachunki. A potem w cośtam żeby ci pokazało przelew. I wtedy masz napisane na tym przelewie "Wpłada od : Novus (tutaj numer) i tyle :] 1428263[/snapback] Wielkie dzieki juz mam ten numer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 trzy razy dałeś ten sam temat :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 trzy razy dałeś ten sam temat :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1428287[/snapback] Eee tam, histeryzujesz, już tylko raz. :-P I uważaj z głową, bo sobie rozbijesz o ten murek. :wink: BTW, mogłeś zgłosić bez wyrażania dezaprobaty w topicu. A tak przy okazji. Novus, wywal ofertę zakupu z podpisu. Od tego jest Giełda i dział Kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Eee tam, histeryzujesz, już tylko raz. :-P I uważaj z głową, bo sobie rozbijesz o ten murek. :wink: BTW, mogłeś zgłosić bez wyrażania dezaprobaty w topicu. A tak przy okazji. Novus, wywal ofertę zakupu z podpisu. Od tego jest Giełda i dział Kupię. 1428294[/snapback] Sorki ale nawet nie wiedziałem ze trzy razy(mam chyba czarodziejska myszke :blink: ) A co do podpisu juz wywalam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Wystarczyło wejsc w Informacje o Użytkowniku - np. kliknąc swoj nick na jakiejs aukcji gdzie licytujesz.. Jest podany adres: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=xxxxxx Te "x" to numer użytkownika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...