akl Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Heh pewnie naiwne pytanie zadaję, ale co się stanie gdy do SB Live! Player 5.1 podłączy się głośniki 7.1 ? Tzn. chcę wiedzieć czy najgorsze co się może stać to to że te dodatkowe 2 głośniki w ogóle nie będą grać i zestaw będzie pod względem funkcjonalnym prawidłowo działającym zestawem głośników 5.1 ? Przepraszam jesli było ale trudno tak zdefiniować szukanie żeby znaleźć odpowiedź na to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Nie wiem tego z własnego doświadczenia, bo nigdy nie miałem głośników 7.1, ale z tego co cztałem to głśniki creative'a można podpiąć pod karty 5.1, bo mają funkcje CMSS czy jakoś tak. Innymi słowy: format dźwięku z 5.1 do 7.1. Po prostu dźwięk jest rozbijany na 7.1. pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...