Quill Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam problemik z moim dyskiem maxtora (szczeguły w opisie sprzetu poniżej), a mnianowicie piszczy mi jak głupi! Od dzisiaj zaczol nie wiem co sie dzieje ale tego pisku sie nie da wytrzymać :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam problemik z moim dyskiem maxtora (szczeguły w opisie sprzetu poniżej), a mnianowicie piszczy mi jak głupi! Od dzisiaj zaczol nie wiem co sie dzieje ale tego pisku sie nie da wytrzymać :|Jezeli jest na gwarancji wymien go. Podobne akcje mialem z moja Barracuda i teraz jest w serwisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 pewnie lozyska mu siadaja, powini ci wymienic bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 oczywiscie ze lozyska znam ten pisk jest niedozniesienia laduj do serwisu puki jeszcze masz gwarancje bo teraz daja tylko 1 roczek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...