RaW Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Czesc Poszukuje solidnego i ladnego (najlepiej z podswietlanym wentylem i szybka - mam zmodowana bude) zasilacza. Znalazlem dwa interesuje modele: Akasa PaxPower AK-P460FG BL http://zenfist.pl/z.php/cPath/53/products_...AK-P460FG%20BL/ Tagan 420 W iX-eye TAGAN 420-U02 iX-eye http://pc-tuning.pl/index.php?action=towar...20-U02%20iX-eye Oba kosztuja po 359zł (Tagan to nawet jest w promocji). O Taganach slyszalem sporo dobrego ale z drugiej strony Akasa ma wieksza moc za ta sama kase :) Co polecacie?? Edytowane 5 Maja 2005 przez RaW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Nie odpowiem Ci tu jak fachowiec, bo nim nie jestem :wink: , ale jedno jest pewne, oba zasilacze sa z najwyzszej polki, wiec raczej nie ma obawy o to, ze ktorys "nie da rady" :) Bardziej cyniarsko wyglada ten Tagan, ale ja mam jakos wiesze przekonanie do zasilek z 12cm wentylem. Umnie bardzo taka obnizyla temp. w budzie i na procku. Ja bym bral Akase. Takie moje zdanie. B) Duzy wentyl jednak robi swoje, a wyglada tez nie najgorzej :) EDIT: W sumie to ta Akasa nie ma takich rewelacyjnych parametrow jak za taka cene <_< Edytowane 5 Maja 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 a tu jest trochę taniej ten tagan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja plecam Tagana :D , mam ten sam model i jest super, ma bardzo duzo przydatnych kabli, jest cichy, masywny i solidny, nie mam z nim zadnych problemow. Mam bude cala z pleksy i akrylu wiec zasilacz prezetuje sie wspaniale, jeszcze tylko dokupie katode UV i bedzie super(ta "otoczka" przypominajaca X ktora jest wokol okna zasilacza tez reaguje na UV :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...