Yacko Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Zaobserwowałem, że mój Chieftec nie ma zatrzasku na wtyku do MB, czy ktoś ma podobnie ? Nie ma śladu aby się ukruszył, wygląda jakby tak miało być. Dołączam fotkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnS Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Na moim zatrzask byl. Ale te zasilacze roznia sie szczegolami teraz mam chiefa 420 i ma odlaczane 4 piny do plyty atx 1.0 a wszedzie pisza ze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Na moim zatrzask byl. Ale te zasilacze roznia sie szczegolami teraz mam chiefa 420 i ma odlaczane 4 piny do plyty atx 1.0 a wszedzie pisza ze nie ma. 1429493[/snapback] Mój 410 też ma odłączane piny. Ten Twój 420 ma ten zatrzask ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mój zatrzask ma i odłączane piny też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...