mataszi Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam mam pytanie jaką kartę wybrać do Win XP, TnT Riva 64 ,czy Geforce MX 440 (64MB) osobiście róznicy nie odczówam ale przystarcie systemu jak jest zainstalowany Geforce to monitor dziwnie "strzela" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A jaki masz monitor i z którego roku?? Ja bym wybrał GeForce 4 MX440 ale to nie odemnie zależy jaką sobie wybierzesz. Ale podaj swoją konfiguracje komputera to wtedy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Hmmm.... mojemu tacie też tak monitor "strzela" przy starcie, ale się tym nie przejmuje, bo chodzi normalnie ( ma gf2 mx 400 i Samsunga 550s 15" ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mataszi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Moja konfiguracja to: Intel Celeron 1,2 ram 128 Audigy Monitor ma z 8 wiosenek, kolor 14` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 To się może właśnie coś takiego z monitorem dziać jeśli ma tyle lat. Ale nic mu nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No GF bedzie lepszy duzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK :] Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Bier Ge Forca jest dużo razy lepszy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...