miramp Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Mam kartę graficzną leadteka 6600 GT na AGP. Dlatego kupiłem pod AGP gdyż nie miałem kasy na wymianę płyty, pamięci i proca. Teraz sytuacja się trochę zmieniała. Jestem zadowolony z karty graficznej i nawet zainwestowałem w chłodzenie zalmana. Kumpel mi ją w sklepie komputerowym dobrał tak żeby się super kręciła. Chcę kupić płytę na s939 ale nie mam zbyt duzego wyboru. Via nie wchodzi w rachubę gdyż źle rozpoznaje karty graficzne na HSI. Skutkiem czego jest źle wyświetlana grafa. Zaś na nForce 3 ultra znalazłem tylko 3 płyty. EPoX EP-9NDA3J Gigabyte GA-K8NS-939 MSI K8N Neo2 Platinum Chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze może jakaś płyta i która z tych co wymieniłem jest najlepsza pod wzgledem oc, stabilności i wydajności. Edytowane 5 Maja 2005 przez miramp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ciekawy temat, szkoda, że fefnasty taki sam w przeciągu ostatniego miesiąca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 spójrz na configi forumowiczów i sam oceń :D moim zdaniem msi jest najlepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na AGP według mnie tylko MSI Ehhh gdyby tak zrobili DFI s 939 z AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Eeee tam MSI z Epoxika tez jestem happy A MSI mialem 3szt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Byle nie MSI. Płyta mi padła dosłownie przed sprzedażą ... FFs.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A gigabyte? Nie mam zaufania do tych płyt ale może ta odbiega od reguły!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Gigabyte za sama nazwe bym nie bral :) Ja stoje przed podobnym problemem i chyba wybiore epoxa (potrzebuje duzo napiecia na ramy a w epoxie jest bardzo latwy mod vdimm). Przeczytalem w sumie watek o tym epoxie i nie ma tragedii... Takze raczej ta plyte wybiore. No chyba ze do czasu kiedy bede kupowal plyte i procka pojawi sie DFI NF3 ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A gigabyte? Nie mam zaufania do tych płyt ale może ta odbiega od reguły!!! 1429468[/snapback] Heh... Byle też nie Gigabyte! MSI to bardzo wydajna płyta, wydajniejsza od większości mobo z nForce3/nForce4/KT800Pro etc... Gdyby mi płytka nie padła na dzień przed wysyłką do kupca, gdybym nie musiał zwracać mu kasy za MoBo, to z czystym sumieniem poleciłbym Ci to MSI. :) Albo dobra... bierz MSI. EPoX to [ciach!]iana wydajność, średnie OC... :) I jakieś problemy z dzielnikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Może DFI wyda płyte pod AGP na s939 wtedy nie będę miał już wątpliwości !!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...