Kosmos Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Jakie jest prawdopodobieństwo podkręcenia go przynajmniej do 2.4GHz na boxowym wentylatorze, na płycie Asus P4S333? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 99%. U mnie na coolerze gorszym niż BOX biega max. na 2.75GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Powiem tylko tyle: jest wiele egzemplarzy jedne lepiej jedne gorzej sie kreca... ja mialem te plyte tzn. Asusa P4S333 i swojego P IV 1.6 @ na 2.48 na BOX'owym pojechalem.. (nie obeszlo sie bez Vcore Moda :twisted: ). Wydaje mi sie ze bez problemu - a raczej jestem tego pewien :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 ja 1,8A na płycie jak w configu wyciągolem+Boxowy cooler poszedł 2610MHz przy wzroście temperatury jakies 5stopni przy graniu drugie 5 przy mocnym graniu to jeszcze jedno5 czyli 30+15=45 Aha kręciłem bez podnoszenia napięcia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ja na moim Boxowym wyciagam 2,4 bez wiekszych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A ja napisze tak (info z zagranicznych forum) - zasilacz! na 5v musi byc przynajmnie 12A (stabilna praca) - zarzuc bios od p4s533 (bedzie dzialac w 100% i bedziesz mial oficjalna obsluge 133 fsb) - czytalem tez ze radiator box jest spoko ale wentyl lepiej zmienic - moje boje z p4s333 i p4 1.6 http://www.overclockers.pl/recenzje/asusp4s8x/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...