Yacko Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Chciałem odczytać Everestem i Active Smart dane o dysku ale niestety z dysków S-Ata nie mogłem odczytać. Jest na to jakis sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Chciałem odczytać Everestem i Active Smart dane o dysku ale niestety z dysków S-Ata nie mogłem odczytać. Jest na to jakis sposób ? 1428945[/snapback] u mnie normalnie pokazuje, ale jak kiedyś miałem dysk przez serillera (czy cos w tym stylu juz zapomniałem nazwe :lol: ) to everest mi nie wykrywał smart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 u mnie normalnie pokazuje, ale jak kiedyś miałem dysk przez serillera (czy cos w tym stylu juz zapomniałem nazwe :lol: ) to everest mi nie wykrywał smart 1429230[/snapback] Może to kwestia systemu operacyjnego. Ja mam Win 98SE i żaden z w/w programoków nie odczytuje danych SMART. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...