hinco Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 baaardzo ładnie, mi sie podoba :D ten hyfor lezy bokiem? on tak moze ? ;) bardzo podoba mi sie blak burdelu z kabli i węży ;) nic dodać nic ująć, mnie sie podoba, a na otuche sobie , dodam że masz drukarke jak ja ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja jednak wolałem chiefa, ta buda jakos mi nie zabradzo sie podoba, co wpływa na ogólną ocene całego kompa. Układ ten sam, wiec nie ma co sie rozpisywać pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 mam ino jedno pytanie - piszesz ze dzieki wentylom temp ci spadl o 2-3'C - one wciagaja powietrze do budy czy wypychaja powietrze z budy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 @hinco thx @miazga82 obudowa kwestia gustu chiefteca mialem troszke dosyc tez mi sie bardzo podobal ale stacker o wiele bardziej mi lezy. Po pierwsze mniej fikusny a IMHO bardziej stylowy design (uwielbiam elementy alu w budach) a po drugie dluzszy i glebszy co daje spore pole do popisu. @igomako wentyle wypychaja powietrze w dol, bylo o tym juz wspomniane obudowa napewno nie bedzie miala okna jak chieftec.. wpadlem wczoraj jednak na male uatrakcyjnienie wygladu mysle ze jutro powinny byc juz fotki pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 obudowa kwestia gustu chiefteca mialem troszke dosyc tez mi sie bardzo podobal ale stacker o wiele bardziej mi lezy. Po pierwsze mniej fikusny a IMHO bardziej stylowy design (uwielbiam elementy alu w budach) a po drugie dluzszy i glebszy co daje spore pole do popisu.A jakie ona ma wymiary? Ty chyba miałes wczseniej Dragona, wiec trzeba było kupic LBX03, takowego mam ja. Wymiary to 540mm x 205mm x 540mm, wiec on też jest bardzo długi :D i daje duże pole do popisu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A jakie ona ma wymiary? Ty chyba miałes wczseniej Dragona, wiec trzeba było kupic LBX03, takowego mam ja. Wymiary to 540mm x 205mm x 540mm, wiec on też jest bardzo długi :D i daje duże pole do popisu ;) 1609253[/snapback] no... ale kompletnie mi sie nie podoba :lol: zreszta nie chcialem juz chiefteca. Wymiary Stackera: 584mm x 227mm x 536mm (dług.x szer.x wys.) jak widzisz tak czy owak sporo pojemniejszy :) samo ulozenie mobo jest na tyle komfortowe ze kabelki idealnie daje sie ulozyc. Mialem nie jednego chiefa w lapach wiec wiem co mowie. Generalnie wszystkie chiefteci BT jesli chodzi o dlugosc maja ja identyczna albo bardzo zblizona to samo z wysokoscia ;] pydr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Stacker ssssyci, sprawa prosta ;) Szkoda tylko, ze sobie go od razu jako BTX nie zmontowales- mniej pracy na przyszlosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Stacker ssssyci, sprawa prosta ;) Szkoda tylko, ze sobie go od razu jako BTX nie zmontowales- mniej pracy na przyszlosc ;) 1611358[/snapback] A ty uzywasz ustawienia BTX ?? Jesli tak, to podaj jakies swoje fotki prosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Naturalnie, ze uzywam- fotki juz sa na forum w temacie o chlodzeniu WC niejakiego Chopina (poszukaj sobie, ja jestem w pracy). Ciezko Ci to sobie wyobrazic, bo nie chwytam w czym rzecz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Naturalnie, ze uzywam- fotki juz sa na forum w temacie o chlodzeniu WC niejakiego Chopina (poszukaj sobie, ja jestem w pracy). Ciezko Ci to sobie wyobrazic, bo nie chwytam w czym rzecz?Hmmm, albo jestem nieuważnym obserwatorem albo ja widzę zwykłego ATXa. W sumie to widziałem Stackera w BTXie wieć jakoś to sobie wyobrażam i mniej więcej wiem jak to wygląda. Jednak na tweaku tak poskładanej budy CM nie widziałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Moj Stacker jest w wersji BLACK, z chlodnica chevetty (to co pokazales to Stacker znajomego z 4maxa) i w wersji BTX. Mobo ATX pasuja jak ulal, vga jest nad socketem- zrobilem to z nudow, krok po kroku z instrukcja CM, wiec jest to banalne. Jak wroce do kraju to obfotografuje stackera raz jeszcze. PS. Maciek- ma ksywka to draak- nie wiem dlaczego sadzisz, ze to byl moj stacker? Sa 2-3 zdjecia w chlodzeniu freddiego chopina (rev 3.0 chyba). Czarny stacker w tle ktorego lezy sobie czerwone momo- raczej ciezko to przegapic ;) pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) no wiec zapewne chodzi oto :-) http://img160.exs.cx/my.php?loc=img160&ima...ackerwew6ex.jpg btw. skad masz czarnego stackera ? :] edit: znalazlem juz w angeli :-) btw. lagier co z tymi fotkami? miay byc w weekend a tu srodek tygodnia a fotem jeszcze nie ma :D swoja droga ja juz rozpoczolem maraton zbierania hajsu na stackera :D czesc juz mam ale jeszcze dluga droga przedemna :D haha ale imo czarny lepszy :) Edytowane 6 Września 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 swoja droga ja juz rozpoczolem maraton zbierania hajsu na stackera :D czesc juz mam ale jeszcze dluga droga przedemna :D haha ale imo czarny lepszy :) 1635089[/snapback] Zakup sluszny, bo buda swietna... czarna faktycznie ladniejsza, ale niestety nie ma do niej jeszcze dostepnego czarnego panelu bocznego z oknem - dlatego zdecydowalem sie na srebrna... i tez jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Dokladnie, sector, dzieki za wyreczenie w poszukiwaniu fotek :) Stackera kupowalem we Wiedniu, rev 2.0 czarna (szaro srebrna nie utrafila mojego gustu). Tego serwisowego r9550 zastapil kolejny x800xt chlodzony woda, a i tak miejsca w budzie jest od gromu. Tak jak kazdy uzytkownik stackera polecam Ci ja goraco. PS. Dwie nowe fotki, kiepskie ale cos tam widac: Edytowane 6 Września 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zakup sluszny, bo buda swietna... czarna faktycznie ladniejsza, ale niestety nie ma do niej jeszcze dostepnego czarnego panelu bocznego z oknem - dlatego zdecydowalem sie na srebrna... i tez jestem zadowolony :D 1635144[/snapback] no to szkoda ze nie ma szybki no a jakby nie bylo szkoda ciac boku z normalnej budy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 kupujesz srebrny boczny panel i malujesz na czarno. Prostsze niz ciecie czarnego stackera, prawda? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 kupujesz srebrny boczny panel i malujesz na czarno. Prostsze niz ciecie czarnego stackera, prawda? ;) 1638332[/snapback] co racja to racja :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Po tylu latach przypadkiem trafiłem na wątek. Forum się mocno zmieniło, choć z wieloma mam kontakt to łza się w oku kręci... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 OOO, czołem Lagier... Co tam słychać w hardwarowym świecie? : EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Zdziwiłbyś się... ale używam 13,3" notebooka z procesorem mobilnym i biegam ze spotkania na spotkanie, czasem coś sprzedając ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 zawsze można wrócić po latach do prawdziwego komputera i chłodzenia wodnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 no... dlatego chyba Macbooka kupię ;] coś wygodny na stare lata się zrobiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...