Miazga82 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 No nie wiem, a za mocno przykręcać go nie chce, bo wiem ze bardzo łatwo jest złamać nim procesor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 hmm a co byscie polecali do chodzenia nb ??? bo nie wiem czy jest wiekszy sens wymieniac radiator na np zalmana, czy kupic jakis mały nawiew ?! no i jakiej wielkosci, bo taki cooler, żeby się zmiescil odpada :( pentagram lekko nachodzi na nb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No nie wiem, a za mocno przykręcać go nie chce, bo wiem ze bardzo łatwo jest złamać nim procesor! 1464809[/snapback] Jak tak własnie zmiażdzyłem Athlona 3000 xp + :) Nie chce już o tym mówić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) No to naprawde współczuje!!! Moge sobie wyobrazić, jak żeś sie wtedy sfajdał w gacie słysząc dzwięk łamiącego sie proca. Edytowane 27 Maja 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...