yeyoo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) mam zamiar wymienic wentyl na ktorys z w/w? mozecie sie wypowiedziec cos na ich temat? Edytowane 6 Maja 2005 przez kfachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Sorka, że ci przeszkadzam, ale mam pytanko... Czy na takim colerku wykręce durona 1800 do 2400?? Mam niskonapieciwego (1,5V) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 chyba tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A na jakim napięciu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 a skad mam wiedziec nie mam Durnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hehe, ale jak liczyłem to na 1,8 lub 1,85 powinno... Ale jakie napięcie wytrzyma ten proc?? (duron 1800 [normalnie na 1,5V]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja mam pentagrama QC-80 AlCu i temp w idle jest taka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 O na procku 43' nie źle to na 2400 powinno być 50 nie więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 B) tia, tyle, że u mnie na 2700rpm ten cooler ma 57 C... dziś kupuje nowy i zobaczymy jaka bedzie różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 te wyniki w everescie moga byc nie zle kopnięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) w biosie takie same sa tylko tylko nie mam jak zrobic screena :) ponadto przy tych ustawieniach radiator ma temp pokojowa wiec raczej dobrze wskazuje UPDATE Znalazlem stary topik o Silent Boost KLIK Edytowane 6 Maja 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Powiem tak mój duron na napięciu 1,7 nie wstaje na fsb 166... A temperatura w biosie na WR4 wynosi 56*C!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Zaciekawil mnie ten Silent Boost i na razie z zapoznaniem sie wielu opini na jego temat stwierdzic moge jedno: cichy to on jest tylko z nazwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 u mnie athlon ten co w podpisie na 1,75v i 2200MHz ma 48-53C w stressie(zalezy czy otwarta buda, wlaczone wentyle, itp itd ;]) na 2400MHz w idle 43 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Hmmm to na 2400 duron powinien miec 55* przy otwartej budzie... Ale na jakim napiéciu? Na 1,8 moze i taki duronik? :blink: Edytowane 8 Maja 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...