dymion9 Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 mam płyte kob KT133a,duron800 podobno z nowym biosem przyjmuje atlonyxp czy ktos to ćwiczył?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 mozliwe,mialem kt7a abita i po aktualizacji biosu zaczela obslugiwac Athlony XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 KOB KT133A to oznaczenie płyt Mercury, nie wiem jaka jest powtarzalność poszczególnych płyt, ale XP 1700+ działał prawidłowo (po aktualizacji BIOSu) właśnie na takiej płycie. Próbowałem to samo zrobić na ECS KT133A rev.3 na jednym egzemplarzu się udało na drugim nie. 100% pewności nie jestem wszystko zależy od konkretnego egzemplarza płyty, muszisz po prostu sprawdzić sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 moj Soltek na KT133a obsluguje po wgraniu nowego biosa Antki XP do 2200+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...