dax Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Cześć :) Mam taki mały problem ze SpyBot'em. Otóż gdy sobie nim skanuje, owszem znajdzie on wiry,trojany itp., których nie znajdują inne programy. Gdy kliknę, żeby je usunał, to część usunie, ale części nie, ponieważ pisze, że nie może ich usunąć i czy chcę włączyć SpyBota przy otwieraniu systemu. No więc daje tak, restartuje kompa i zanim sie winda włączy to on skanuje ale dalej nie moze usunac i znowu ten sam komunikat :| Próbowałem też w trybie awaryjnym :| Mieliście takie coś? A to co nie może usunąć to: Elitum.EliteBar DyFuCa.InternetOptimizer |SearchTech.SideFind Z kolei jak używam Ad-Aware to on np. nie znajduje tych trzech cosiów :| Giant AntiSpyware (obecnie Microshitowski oficjalny beta antispyware) też nie znajduje :| Pozdrawiam daX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 wyskakuje pewnie cos takiego ze np 6 problemów naprawiono i zostają jeszcze 3 ! wtedy ponownie je zaznaczam i daje napraw i wtedy naprawia ! dziwne troche ze za pierwszym razem i ch nie naprawia a po ponownym zaznaczeniu je usuwa bez kolejnego skanowania ! ja mam spybota i adavare i nic sie nie gryzie i wspólnie super ochrone dają nic sie nie wpierdziela na kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Cześć :) Mam taki mały problem ze SpyBot'em. Otóż gdy sobie nim skanuje, owszem znajdzie on wiry,trojany itp., których nie znajdują inne programy. Gdy kliknę, żeby je usunał, to część usunie, ale części nie, ponieważ pisze, że nie może ich usunąć i czy chcę włączyć SpyBota przy otwieraniu systemu. No więc daje tak, restartuje kompa i zanim sie winda włączy to on skanuje ale dalej nie moze usunac i znowu ten sam komunikat :| Próbowałem też w trybie awaryjnym :| Mieliście takie coś? A to co nie może usunąć to: Z kolei jak używam Ad-Aware to on np. nie znajduje tych trzech cosiów :| Giant AntiSpyware (obecnie Microshitowski oficjalny beta antispyware) też nie znajduje :| Pozdrawiam daX 1429823[/snapback] Doradzam zmianę , na co prawda angielskiego , ale znacznie skuteczniejszego CounterSpy . Tu masz link : http://www.sunbeltsoftware.com/CounterSpy.cfm W połączeniu z Adaware , który jest po polsku ( nie gryzą się i nie zakłócają pracy systemu ) . Może też działać sam jest najskuteczniejszy na rynku . Resztę tych programów odpuść sobie . Program Microsoftu obecny AntiSpyware nie usuwa szpiegów swego pana i władcy , a mianowicie Alexy , która jest już w " gołym " systemie . Do tego dobry antywirus i po kłopotach . Sam polecam Pandę Internet Security 2005 . Szybka i superskuteczna . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...