szymon4417 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam do wydania 200zł i nie wiem na co się zdecydować:minidisk czy odtwarzacz mp3 z pamięcią flash?? Jakie są wasze opinie co lepiej opłaca się kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Lepiej Mp3 Player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 chociaż posiadam minidisca i to dość dobrego to polecam mp3 - mniejsze wymiary i większa uniwersalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 tez wole mp3 :] zwlaszcza ze z racji swojej pracy sporo teraz takich mp3 mi przelatuje przez rece i powiem ze super sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafoo Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A ni MD a nie Mp3, poszukaj czegoś co obsługuje MPC (Musepack) :huh: Wiem że coraz wiecej modeli na rynek wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...