Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Semprona 2500+ i probuje go podkrecic ale moge jedynie ustawic fsb ze 166 od razu na 200mhz. Duzy skok a to chyba wina plyty glownej. Sa jakies inne sposoby na podkrecenie procka poza biosem? na 200mhz niestety procek wysiada przy bardziej wymagajacych grach.. Help:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Semprona 2500+ i probuje go podkrecic ale moge jedynie ustawic fsb ze 166 od razu  na 200mhz.  Duzy skok a to chyba wina plyty glownej.  Sa jakies inne sposoby na podkrecenie procka poza biosem?  na 200mhz niestety procek wysiada przy bardziej wymagajacych grach.. Help:)

1430046[/snapback]

Przeskok fsb co jeden MHz jest jezeli w odpowiedniej opcji w biosie (SYSTEM PERFORMANCE) ustawisz ADVANCED

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o chlodzenie to chyba jest ok dalem 2 wentylatory dodatkowe na bude i QC-92 CU na procka. W SpeedFan temperatury wahaja sie od 25-30 stopni. Pamiec pc3200. plyta MSI k7n2. Wszystko wyglada ok poza zasilaczem. mam jakis szit dolaczany do obudowy. planuje zakup nowego tylko nie jestem pewien czy to cos da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o chlodzenie to chyba jest ok dalem 2 wentylatory dodatkowe na bude i  QC-92 CU na procka. W SpeedFan temperatury wahaja sie od 25-30 stopni. Pamiec pc3200. plyta MSI k7n2. Wszystko wyglada ok poza zasilaczem. mam jakis szit dolaczany do obudowy. planuje zakup nowego tylko nie jestem pewien czy to cos da.

1431074[/snapback]

CZyli?? Jakie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi