Neiroth Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam Semprona 2500+ i probuje go podkrecic ale moge jedynie ustawic fsb ze 166 od razu na 200mhz. Duzy skok a to chyba wina plyty glownej. Sa jakies inne sposoby na podkrecenie procka poza biosem? na 200mhz niestety procek wysiada przy bardziej wymagajacych grach.. Help:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 na moje oko to chodzenie zawodzi u ciebie innej metody nie ma a nawet jezeli jest to i tak nic nie da sprawdz chlodzenie !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Napisz troszke więcej o swoim kompie, co w nim siedzi... Możesz mieć za cianki zasilacz, niestabilną płyte itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam Semprona 2500+ i probuje go podkrecic ale moge jedynie ustawic fsb ze 166 od razu na 200mhz. Duzy skok a to chyba wina plyty glownej. Sa jakies inne sposoby na podkrecenie procka poza biosem? na 200mhz niestety procek wysiada przy bardziej wymagajacych grach.. Help:) 1430046[/snapback] Przeskok fsb co jeden MHz jest jezeli w odpowiedniej opcji w biosie (SYSTEM PERFORMANCE) ustawisz ADVANCED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No wiesz....Owszem podkręcić możesz....ale taki skok jest duży... i przyczyn jest tak wiele....proc...mobo....pamięć....zasilacz...Ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neiroth Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Jezeli chodzi o chlodzenie to chyba jest ok dalem 2 wentylatory dodatkowe na bude i QC-92 CU na procka. W SpeedFan temperatury wahaja sie od 25-30 stopni. Pamiec pc3200. plyta MSI k7n2. Wszystko wyglada ok poza zasilaczem. mam jakis szit dolaczany do obudowy. planuje zakup nowego tylko nie jestem pewien czy to cos da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Semprony znosza ogolnie dobrze duze FSB. Napisz jaki masz config. Ja tez mam semprona tak jak w podpisie i na FSB 200 nie robi problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Jezeli chodzi o chlodzenie to chyba jest ok dalem 2 wentylatory dodatkowe na bude i QC-92 CU na procka. W SpeedFan temperatury wahaja sie od 25-30 stopni. Pamiec pc3200. plyta MSI k7n2. Wszystko wyglada ok poza zasilaczem. mam jakis szit dolaczany do obudowy. planuje zakup nowego tylko nie jestem pewien czy to cos da. 1431074[/snapback] CZyli?? Jakie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...