grzesio Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No wiec stalo sie :D Zenie sie :) Za 14 dni, rowne dwa tygodnie :) PS Ktos mnie jeszcze pamieta? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 No wiec stalo sie :D Zenie sie :) (...) PS Ktos mnie jeszcze pamieta? :P 1430101[/snapback] ad 1. gratulacje, mam nadzieję że to przemyślana decyzja ;-) ad 2. za młody na tym forum jestem ;-) gdzie kawalerski?? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Gratulacje :razz: :razz: :razz: :razz: A co do pamięci to raczej mam za maly "staz" na tym forum :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 gratulacje :) No a ja pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja tez pamietam :) Nawet avatar jeszcze kojarze. Gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 kongratulacje :) Pewno, ze pamieta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja również GRATULUJE i życze dużo, dużo, dużo szczęścia na nowej drodze życia. Skonczą sie fora :wink: Pozdrowienia dla przyszłeł żony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Równierz pamietam i zycze powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wsiego naj na nowej drodze życia :) pamięta sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja tez pamietam :) Nawet avatar jeszcze kojarze. Gratulacje. 1430141[/snapback] Nasz byly moderator? :huh: Gratuluje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Byłeś przez pewien okresu czasu nawet moderem (?) więc jakbym miał Cię nie pamiętać. A co do tych 14 dni- wykorzystaj je dobrze bo po nich już nic nie będzie takie jak dawniej... ;) Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale tak, czy nie:> Byl moderem? Bo mi sie te nicki grzesiek, grzesio mylą bardzo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 To sie chłopie pogrążyłes ;) Wspołczuc... Gratulacje :D Pamietac,nie pamietam - za młody jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale tak, czy nie:> Byl moderem? Bo mi sie te nicki grzesiek, grzesio mylą bardzo. ;] 1430178[/snapback] był(o) szukaj :D Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wszystkiego dobrego. :rolleyes: PS Pamiętamy, pamiętamy imienniku Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja tez pamietam :) Gratulejszyn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale tak, czy nie:> Byl moderem? Bo mi sie te nicki grzesiek, grzesio mylą bardzo. ;] 1430178[/snapback] coś mówiłeś :> ?? Grtasy dla "grzesio" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ja również GRATULUJE i życze dużo, dużo, dużo szczęścia na nowej drodze życia. Skonczą sie fora :wink: Pozdrowienia dla przyszłeł żony :) 1430161[/snapback] EE tam skoncza... LOL Ja tam mam zone i forum dalej odwiedzam... GRATULACJE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 grzesio ile masz lat? ;] powodzonka, ja tez ostatnio cos czuje ze na mnie powoli przychodzi pora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Ale tak, czy nie:> Byl moderem? Bo mi sie te nicki grzesiek, grzesio mylą bardzo. ;] 1430178[/snapback] Tak.. :> Tylko bez tego avatara z okularkami i tatusem nie rzuca sie w oczy.. ;] grzesio ->gratsy i pozdrowienia dla małoznki.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Pozdro grzesio na nowej drodze życia :mur: wykorzystaj te 14 dni jak najlepiej się da :D ale ja też jestem za młody żeby Cię pamiętać (dopiero pół roku na forum) JESZCZE RAZ PZDR !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Czemu nie używałeś szukajki jest mnóstwo podobnych postów, zaśmiecać to każdy potrafi a czyścic to ni ma komu ( :lol: ) :blink: A tak na serio to wszystkiego najlepszego!!! B) Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Najlepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Old gwardia pamięta :) Gratulacje i powodzenia !!! (tylko czy żona z Toba wytrzyma ;]]]) ps. nie rozumiem niektórych życzęń: "wykorzystaj te 14 dni" ??? ocochosi? na co ma wykorzystać i poco, później umrze czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Pozniej bedzie wierny w 100% swojej zonie,bez freestyle'u...:P Edytowane 6 Maja 2005 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Pozniej bedzie wierny w 100% swojej zonie,bez freestyle'u...:P 1430836[/snapback] no dokładnie , o to mi właśnie chodziło :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 gratulacje :) kazdego to czeka ale z jednej strony to wspaniałe jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no gratulacje :) pewnie że pamiętam :] wypij za tweak.pl na weselu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tak.. :> Tylko bez tego avatara z okularkami i tatusem nie rzuca sie w oczy.. ;] grzesio ->gratsy i pozdrowienia dla małoznki.. ;] 1430667[/snapback] Tylko niech nie edytuje mi postow ;]]]]]] pozdro i no offence ;]] Czemu feluke nie sklada gratulacji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No to wpadłeś :D jaki ... gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...