ags Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Mam problem - do GFa 5900xt Prolinka nabyłem NV Silencera 3. Problem jest taki, że karta ma 3 bolcową wtyczkę zasilająca, a Silencer tylko 2. Próbowałem podłączyć Silencera do zasilania, ale chwilę się pokręci, po czym staje, co niespecjalnie mnie urządza. Help me please! Edytowane 6 Maja 2005 przez ags Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 weź sobie miernik uniwersalny i sprawdź gdzie jest 12V Potem jak będzie na 1 i 3 bolcu to musisz sobie zmienić wtyczke w tym Silencerze 3 na trój gniazdową albo rozciać tą w tym wiatraku i włożyć oddzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ags Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hmm, jest prostsze wyjście... Wystarczyło wpiąć do drugiego gniazda, tam nie ma takich problemów, a ja się cieszę 450/850 i 43 stopniami podczas gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...