taki_jeden Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Witam! Mam nową obudowę. Chyba mam w niej specjalne wejście na słuchawki, mikrofon i coś tam jeszcze jest, a gdy je podłączam to głucho. Te wejście jest z przodu. Płyta głowną mam Gigabyte'a. Jakieś pomysły? Jak czegoś nie wiecie to pytać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Może obudowa nie jest podłączona pod płytę gł :>?? spróbuj podłączyć słuchawki mikrofon pod gniazda z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taki_jeden Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Może obudowa nie jest podłączona pod płytę gł :>?? 1430271[/snapback] Sprawdzałem i jest tam wszystko podłączone. spróbuj podłączyć słuchawki mikrofon pod gniazda z tyłu. 1430271[/snapback] Mi chodziło żeby nie odczepiać głośników, wyciągać stacji i tak w koło... Edytowane 7 Maja 2005 przez taki_jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 a jaka masz dzwiekowke? bo obudowy sie podczepia takimi pinami zwykle do kart zintegrowanych. a jak uzywasz czegos porzadniejszego to one chyba nie maja takich wejsc (przynajmniej live nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...