HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Skąd wziąć (jak się da) spolszczenie do win 2000 pro?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ściągnąłeś windowsa nie po naszemu :?: :) co za pech kup :) wersje PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Nie ściągłem kupiłem za granicą bo było taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Proponuję zakup słownika i nauczenie się znaczenia takich wyrazów jak copy, paste, run, exit, control panel, programs, help, cut itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ale pytam poważnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Jest coś takiego jak MUI ale raczej tego nigdzie nie dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 hmmm szukałem na google, ale nigdzie nie ma... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Nieznajdziesz, bo jak chciałeś oszczedzić jakieś 200 zł. to za to musisz nauczyć sie angielskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A tam po co Ci to spolszeczenie? Bedziesz sie tylko smial z tlumaczenia, bo ja nawet w polskim windowsie znalazlem byka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja sie nie spotkałem z tłumaczeniem Windy... Ale swoją drogą to po co ci tłumaczenie?? Przecież obsługa jest prosta jak konstrukcja cepa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 win2k można spolszczyć tylko "częściowo" a to się robi bardzo prosto: instalujesz IE6PL, u mnie działa,a le i tak nie uzywam explorera tylko blackboxa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Hmmm niby nic to spolszczenie nie da ale jakoś się lepiej czuje jak wszystko mam po polsku... (ale tak szczerze to win 2000 jest super!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Kurde teraz nie mam polskich liter da sie cos z tym zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Zmienic jezyk na polski programisty. Wcisnij sobie cttl + shift - czesto pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Wlasnie nie da sie zmienic... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 witam. wrzucilem na server plik polskiej klawiatury. Wklej go w trybie awaryjnym tam gdzie powinien byc (ja nie wiem,wyszukaj keyboard.inf i wywal stary i daj ten) www.michal.skylan.com.pl/keyboard.inf <----- tu masz link. pobierz i gitara! pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jeszcze jedno: w razie potrzeby trzeba bedzie zmienic w opcjach na polski jezyk ale z tym sobie poradzisz :) pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Hmmm niby nic to spolszczenie nie da ale jakoś się lepiej czuje jak wszystko mam po polsku... (ale tak szczerze to win 2000 jest super!!) 1432434[/snapback] W jakich czasach ty zyjesz??? Win2000, ma juz jakies 6 lat... LOL :lol: :lol: Pozatym nie ma czegos akiego jak spolszczenie Windowsa... Jak chcesz miec po PL to trzeba kupic windows 2k w wersj PL :mur: :mur: Jak nie masz PL literek jak piszesz to musisz sobie ustawic polski uklad klawiatury (Polish (programmers)), a gdzie to sobie poszukaj, o sa podstawy... Powiem Ci tyle, ze przy instalacji byles o uklad klawiatury na 100% pytany przez instalatora. :angry: :huh: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 powiedz mi Grzybek92 o ile taniej kupiles tego windowsa ze az wart byl nie posiadania polskiego jezyka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Nieznajdziesz, bo jak chciałeś oszczedzić jakieś 200 zł. to za to musisz nauczyć sie angielskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No pytal sie, ale byle chyba wzyskie jezyki z wyjatkiem polskiego... michalnici Dzieki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 A moze jak sciagne polskiego service packa to bedzie? Bo jak ciaglem do 98 eng service packa to system mi sie zrobil angielski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Nie zainstalujesz polskiego SP na win eng. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Aha ale juz udalo mi sie to zrobic, choc szukalem tego kilka dni... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 To jezeli już znalazłeś opis co zmienić w instalatorze Sp zeby się zainstalował to przygotuj się na mozliwe problemy w działaniu takiego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ale mi chodzi o to ze mam polski uklad klawiatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...