blood9 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Witam, Problem polega na tym ze moj kolega z firmy sformatowal partycje c i postawil win xp na nowo ale nie zrobil kopi danych ms outlook 2003 ale ma kopie calego dysku c. Chcialbym odzyskac maile i kontakty jesli to jest mozliwe. Nie byla robiona archiwizacja. Thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceboolion Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam, Problem polega na tym ze moj kolega z firmy sformatowal partycje c i postawil win xp na nowo ale nie zrobil kopi danych ms outlook 2003 ale ma kopie calego dysku c. Chcialbym odzyskac maile i kontakty jesli to jest mozliwe. Nie byla robiona archiwizacja. Thx za odpowiedzi 1430412[/snapback] Na 100% są na dysku (jeżeli masz kopię) pliki które możęsz skopiować do bierzącego outlooka i wszystko będzie śmigać. Możesz je zaimportować. Nie jestem pewien ale archiwum outlooka znajduje się chyba (albo prgram files/microsoft office/outlook albo moje dokumenty/ "użytkownik"/ outlook) no i tam możesz poszukać pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 emaile i kontakty sa w pliku: Outlook.pst Jest on chyba w: C:\Documents and Settings\TY\Dane aplikacji\Microsoft\Outlook albo C:\Documents and Settings\TY\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Outlook. Najlepiej wyszukaj tego pliku, nie wiem gdzie jest dokladnie bo ja go przeniosłem na D:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...