michalak Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 jaka powinna być temperatura P4 aby się nie zawieszał, czy 55 stopni to dużo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 moj przy 45-46 sie wiesza najlepiej zeby bylo ponizel 40 tak gdzies 38 bo wtedy masz jeszcze troche stpni w zanadrzu ( przydaje sie w gierkach i testach :) ) moj ma 35 aktualnie (zalozylem 3 wiatraki 8) :D ) i podczas grania jest loozik - do 42 max dochodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 jak założyłeś wiatraki i jakie? ile cie to kosztowało??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 na moim jest 36-37 ale jak go podkręcę to mam 48-52 działa stabilnie wiesza sie przy 54C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 8) jak przeczytasz dalej to chyba padniesz ze smiechu. wyciagnalem zasilacz na zewnatrz kompa, przylozylem na standardowy wiatrak ten od zasilacza AT (przmocowalem na kabelki powycinane od zasilacza at) i jeden dodatkowo z boq radiatora na procu zeby wywiewal cieple pow (tak samo przymocowany) :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 A jakiego masz P4 ? Williamette czy Northwood? Ja na swoim mam zazwyczaj 3-4 stopnie więcej niż w obudowie. Ale jak masz Williamette to może Ci się grzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 no comment:D moj chodzi 60stopni na fsb 166 i 0 zwisow a p4 przy 54 cos tu nie tak :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 no comment:D moj chodzi 60stopni na fsb 166 i 0 zwisow a p4 przy 54 cos tu nie tak :idea: Nie coś tu nie tak tylko AMDeki z natury lubią pracować wysokich temperaturach poprostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 mam wiliamette Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Gr00bY Mazur"] no comment:D moj chodzi 60stopni na fsb 166 i 0 zwisow a p4 przy 54 cos tu nie tak :idea: Nie coś tu nie tak tylko AMDeki z natury lubią pracować wysokich temperaturach poprostu. moje P4 na fsb 166 też pracuje z temp ok. 60 stopni, może być niżej ale zazwyczaj wiatrak chodzi na najwolniejszym trybie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a jeżeli zwiększe fsb do 130 to nie zjara mi się dysk????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutant X Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 O dysk sie nie martw, problem mogą stanowić kart PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a co mam zrobić aby z PCI było wszystko w porzadku. na PCI mam tylko soundblastera livea i firrwire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...