koti Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Najpierw doradźcie czy wogóle zmieniać. Przy otwartej obudowie (przy zamknietej 17 , skasujcie dwojke w linku) , czujnik jest w 100% dobry (bo radiator jest zimny). Zwróćcie uwagne na obroty. A to wszystko na boxowym chłodzeniu. I właśnie od tego katowania ostatnio zaczął buczeć. Znalazłem dwa radiatory z wentylatorem , które mogłyby się nadawać. (mam na to tylko 70zł) ThermalTake IndigoORB ZALMAN 5100 AlCu Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 zajebista temperaturka :D ja bym brał zalmana, alcu to nie to samo co samo al :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 też bym wzioł zalmana....a tak swoją droga to jakiego ty masz proca i wogole sprzet ze masz 15C ;O masakra...... ja mam 40 i to juz dla mnie za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 przeciez radiator nie moze byc zimniejszy od otoczenia :o 15C na procku hmmm raczej nie..a jeszcze patrzac na 37C na nb u ciebie to tym bardziej nie chce mi sie wierzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 na WC czasem tego nie wyciagaja .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ja mam takiego podobnego Zalmana tyle że całego miedzianego. Wczesniej takze go mialem na P4 (s423) i nie ma zadnych problemow. Chce go aktualnie sprzedac tutaj masz link: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133097 Mysle ze za 70 go moge Ci oddac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Też nie wiem jak , ale nawet termometr tak twierdzi. Oprócz tego wiatrak w obudowie i na grafice , tylko jak wiadomo , ten wieje na dół. Caviar może mieć więcej , ponieważ nie dość że leży (nie jest przykręcony) elektroniką do dołu , to jest oddalony od procka i dodatkowo owinięty pianką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...