Pimms Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kochani! Jak zrobić współdzielenie łącza internetowego na dwóch komputerach za pomocą kart bezprzewodowych , Mam stacjonarny komputer na którym jest Neostrada ( USB ). Mam dwie sieciówki bezprzewodowe, jedną do stacjonarnego drugą na PCMCIA do laptopa. I za nic nie udaje mi się współdzielić internetu tak aby laptop tez działał pod internetem. Owszem widzą się na wzajem, można udostępniać pliki, ale nie wiem, nie umiem skonfigurować zeby mozna byłona dwóch komputerach korzystać z internetu! Naprawdę potrzebuję pomocy, o co się do Was z całym szacunkiem zwracam!! Pimms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 na tym kompie do którego masz podpięty internet musisz włączyć udostępnianie internetu. Jak masz Windowsa XP to najlepiej do tego celu użyj kreatora konfiguracji sieci.. jest to bardzo proste i przejrzyste narzedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...