FlipekPL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Czesc wszystkim chcialem zapytac czy osiagnolem dobry wynik w 3d marku bo wydaje mi sie troche za maly. Mam taki za to komputer: 1.procek amd athlon 64 winchester 3000 2 plyta glowna dfi lan party sli dr 3dysk samsung 160gb sata 8mb cache 4karta sapphire radeon x800xl pci-e 5pamiec geil 2*512 mb cl 2,5 6zasilka chieftec 420w W 3d marku 2003 mialem 10071 punktow,a w 3d marku 2005 4762punktow, czy to dobry wynik, wydaje mi sie troche za maly???? Mam sterowniki omega 2.6.12 tutaj mam tez maly problem nie moge ustawiac antyaliasingu i innych rzeczy gdy klikam na opcje 3d advanced mam tam tylko program clock rate wiecie moze dlaczego, podczas instalacji zainstalowalem:multiresa i rad linkera i same sterowniki, ale nie moge nic ustawiac???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Wynik raczej w normie, nie widzę powodów do niepokojenia... Może nie załważyłeś, bo przylepiony nie jest ;] ale istnieje topic o r430 (x800xl, x800) ;] Pozdrawiam, tam sie informuj ;] edit: żeby nie było, proszę link -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=r430+X800xl ;] Wystarczy w Szukaj wpisać X800XL i zaznaczyc tematy heh... Edytowane 7 Maja 2005 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Wynik raczej w normie, nie widzę powodów do niepokojenia... Może nie załważyłeś, bo przylepiony nie jest ;] ale istnieje topic o r430 (x800xl, x800) ;] Pozdrawiam, tam sie informuj ;] edit: żeby nie było, proszę link -> 1431101[/snapback] Chcialbym cie jeszcze o cos zapytac nie zakladajc nowego tematu chodzi o ustawienia w biosie. W opcjach Pn P/PCI Configurations jest opcja : Init Display First i tam jest do wyboru PCI Ex i PCI SLot co wybrac obecnie mam ustawione PCI Ex - to dobrze??? I jeszcze taka opcja HDD S.M.A.R.T Capability mam ustawione na Disabled przestwaic na Enabled???? I wiesz moze czemu w sterownikach karty nie moge ustawiac antyaliasingu ani filtrowania w ogole nie ma tam tych opcji??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Chcialbym cie jeszcze o cos zapytac nie zakladajc nowego tematu chodzi o ustawienia w biosie. W opcjach Pn P/PCI Configurations jest opcja : Init Display First i tam jest do wyboru PCI Ex i PCI SLot co wybrac obecnie mam ustawione PCI Ex - to dobrze??? I jeszcze taka opcja HDD S.M.A.R.T Capability mam ustawione na Disabled przestwaic na Enabled???? I wiesz moze czemu w sterownikach karty nie moge ustawiac antyaliasingu ani filtrowania w ogole nie ma tam tych opcji??? 1431189[/snapback] 1. Masz mieć na PCi Ex ;] 2. Co do drugiego pytania, to zostaw na Disabled, szybszy boot dzięki temu... 3. Jakie masz stery? ;) Z pewnością wszystlko masz pod kontrolą aplikacji... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 1. Masz mieć na PCi Ex ;] 2. Co do drugiego pytania, to zostaw na Disabled, szybszy boot dzięki temu... 3. Jakie masz stery? ;) Z pewnością wszystlko masz pod kontrolą aplikacji... :) 1431278[/snapback] stery mam omegi 2.6.12 co to znaczy ze mam pod kontrola aplikacji gdzie to zobaczyc i jak zmienic te ustawienia???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Ja mam 2.6.05a i wszystko mozna ustawiac ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Kolejny temat z cyklu "pochwale sie swoim komputerem". Coraz gorzej tutaj jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Kolejny temat z cyklu "pochwale sie swoim komputerem". Coraz gorzej tutaj jest.W pelni sie zgadzam do zamkniecia... a tak btw o wszystko sie tak pytasz czy to dobre itp. ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...