Skocz do zawartości
FlipekPL

Czy To Dobry Wynik W 3d Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim chcialem zapytac czy osiagnolem dobry wynik w 3d marku bo wydaje mi sie troche za maly. Mam taki za to komputer:

1.procek amd athlon 64 winchester 3000

2 plyta glowna dfi lan party sli dr

3dysk samsung 160gb sata 8mb cache

4karta sapphire radeon x800xl pci-e

5pamiec geil 2*512 mb cl 2,5

6zasilka chieftec 420w

W 3d marku 2003 mialem 10071 punktow,a w 3d marku 2005 4762punktow, czy to dobry wynik, wydaje mi sie troche za maly????

Mam sterowniki omega 2.6.12 tutaj mam tez maly problem nie moge ustawiac antyaliasingu i innych rzeczy gdy klikam na opcje 3d advanced mam tam tylko program clock rate wiecie moze dlaczego, podczas instalacji zainstalowalem:multiresa i rad linkera i same sterowniki, ale nie moge nic ustawiac????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynik raczej w normie, nie widzę powodów do niepokojenia...

Może nie załważyłeś, bo przylepiony nie jest ;] ale istnieje topic o r430 (x800xl, x800) ;]

Pozdrawiam, tam sie informuj ;]

edit: żeby nie było, proszę link -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=r430+X800xl ;] Wystarczy w Szukaj wpisać X800XL i zaznaczyc tematy heh...

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynik raczej w normie, nie widzę powodów do niepokojenia...

Może nie załważyłeś, bo przylepiony nie jest ;] ale istnieje topic o r430 (x800xl, x800) ;] 

Pozdrawiam, tam sie informuj ;]

edit: żeby nie było, proszę link -> 1431101[/snapback]

Chcialbym cie jeszcze o cos zapytac nie zakladajc nowego tematu chodzi o ustawienia w biosie.

W opcjach Pn P/PCI Configurations jest opcja : Init Display First i tam jest do wyboru PCI Ex i PCI SLot co wybrac obecnie mam ustawione PCI Ex - to dobrze???

I jeszcze taka opcja HDD S.M.A.R.T Capability mam ustawione na Disabled przestwaic na Enabled????

I wiesz moze czemu w sterownikach karty nie moge ustawiac antyaliasingu ani filtrowania w ogole nie ma tam tych opcji???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym cie jeszcze o cos zapytac nie zakladajc nowego tematu chodzi o ustawienia w biosie.

W opcjach Pn P/PCI Configurations jest opcja : Init Display First i tam jest do wyboru PCI Ex i PCI SLot co wybrac obecnie mam ustawione PCI Ex - to dobrze???

I jeszcze taka opcja HDD S.M.A.R.T Capability mam ustawione na Disabled przestwaic na Enabled????

I wiesz moze czemu w sterownikach karty nie moge ustawiac antyaliasingu ani filtrowania w ogole nie ma tam tych opcji???

1431189[/snapback]

1. Masz mieć na PCi Ex ;]

2. Co do drugiego pytania, to zostaw na Disabled, szybszy boot dzięki temu...

3. Jakie masz stery? ;) Z pewnością wszystlko masz pod kontrolą aplikacji... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Masz mieć na PCi Ex ;]

2. Co do drugiego pytania, to zostaw na Disabled, szybszy boot dzięki temu...

3. Jakie masz stery? ;) Z pewnością wszystlko masz pod kontrolą aplikacji... :)

1431278[/snapback]

stery mam omegi 2.6.12 co to znaczy ze mam pod kontrola aplikacji gdzie to zobaczyc i jak zmienic te ustawienia????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

Kolejny temat z cyklu "pochwale sie swoim komputerem". Coraz gorzej tutaj jest.

W pelni sie zgadzam do zamkniecia... a tak btw o wszystko sie tak pytasz czy to dobre itp. ?? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...