ApyNet Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Potrzebuję 2 wiatraczków do obudowy : 80 i 92. 80 mm Arctic Cooling FAN PRO TC ]Arctic Cooling Fan 3 Arctic Cooling Fan 3 TC który z tych jest lepszy ( cichszy oraz wydajniejszy ). Oraz nie wiem jaki dobry ( cichy oraz wydajny ) 92 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja mam te i moim zdaniem są świetne, bardzo cicho chodzą i ładnie się prezentują. Oprócz tych wentylatorów mam również AC VGA Silencer i AC Cooper Silent 2 i myśle że ta firma robi dobre produkty. A z tych które wymieniłeś najlepszy będzie chyba ten drugi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 A może ktos wie właśnie jaka jest głośnośc tego drugiego bo ten pierwszy ma od 10 dBA do 23 dBA. Czy pierwszy jak i drugi mają egulację obrotów ?? Oraz miał bym jeszcze jedno pytanie czy jest dostepne coś do regulacji szybkości wentylatora na 4-pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...